Онуфрій і далі у богослужіннях поминає Кирила попри його заклики продовжувати знищувати Україну, - Євстратій Зоря

"Онуфрій і далі у богослужіннях поминає Кирила попри його заклики продовжувати знищувати Україну.Очільник структури МП Онуфрій камуфлює своє поклоніння Гундяєву згадками низки інших Предстоятелів. Але! У переліку він чітко слідує московській лінії (викидає імена тих, хто вже офіційно спілкується з ПЦУ, однак додає тих, кого Мск вважають автокефальними, але хто не має Томосу від Вселенського Патріархату). Тож своє москвославіє він ховає не дуже й ретельно", - пише митрополит Євстратій (Зоря) на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Чому це важливо? Тому, що це формальне поминання імені Гундяєва як патріарха дозволяє триматися усій системі підлеглості йому єпархій та парафій МПвУ.

І ще тому, що робив це він публічно вперше після «саборнава наказа» Гундяєва вважати російську агресію «священною». Отже оце – і є відповідь Онуфрія на дії Гундяєва: «поклонявся і буду поклонятися!».

У автора початкового допису отця Анатолія Куліша це відео порівняння поминань боти забанили, наскаржившись у партком. Але правду – не забанити".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нарешті! Росіяни починають Ставити питання владі. Снєгирьов: Тактика України спрацювала - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 5:00

Росія втратила один з найбільших нафтопереробних заводів, в луганській області знищили склад боєприпасів, а в Криму понівечили аеродром. Атаки українських безпілотників наносять все більшої шкоди інфраструктурі ворога і на цьому тлі у росіян виникає вс...

"Дуже потужно працювали наші "Гради"... відбувається таке, чого не було з минулого літа": Сазонов про запеклі бої за Часів Яр та Донецький напрямок у цілому

понеділок, 20 травень 2024, 4:15

Чи то росіяни сподівалися, що наступати на Харківському напрямку буде легше, чи то не розрахували свої сили, але дату впровадження плану з окупації Донбасу їм доведеться перенести, оскільки сил рухатися далі зараз у них не лишилося, повідомив Кирило Са...