Онук Пугачової стрибнув з високого обриву (відео)

Внук Примадони Микита Пресняков вирішив ризикнути своїм життям і стрибнув зі скелі.

Онук Алли Пугачової серйозно злякав фанатів. Микита Пресняков полоскотав нерви не тільки собі, але і всім передплатникам. Юнак стрибнув у воду з високого обриву., повідомляють Патріоти України.

Екстремальний ролик син Христини Орбакайте та онук Примадонни показав на своїй сторінці в Instagram.

Зараз Пресняков-молодший відпочиває на Кіпрі. Там він відправився на мальовничий Мис Греко. Смарагдова вода, красивий пейзаж і захоплюючі подих краєвиди - всього цього виявилося мало для онука Пугачової. Він вирішив ризикнути своїм життям і стрибнув зі скелі.

"Як не страшно", "занадто небезпечно", "не показуйте відео бабусі", "нерозумно так ризикувати", "а якщо головою об дно", - перелякані фанати активно обурюються в коментарях через Екстремальний вчинок Микити Преснякова.

На перший погляд може здатися, що в стрибку немає нічого страшного. Однак варто врахувати, що Пресняков навряд чи заздалегідь вивчав дно Середземного моря і консультувався з місцевими фахівцями.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ті, хто створив образ Клавдії Петрівни, дійсно пішли правильним шляхом, - Портников

неділя, 8 вересень 2024, 15:16

"Несподіваний вир емоцій, які викликав перший концерт 18-річної співачки з Дрогобича, знову засвідчив, як змінюється український культурний простір – і не в бік парадоксальності, а у бік нормальності, схожої з культурним простором будь-якої самодостатн...

США - Україні: ви там тримайтесь, помирайте, а нам страшно, - Зоя Казанжи

неділя, 8 вересень 2024, 14:42

"Чи може найсильніша країна світу залишатися найсильнішою, якщо вона не бажає застосувати силу проти відвертого зла? Чому зло лише посилюється, доки США та союзники бояться ескалації? Єдина країна, яка може дати відсіч - це Сполучені Штати. У них доста...