Онук Ротару похвалився досягненнями у творчості під час ракетних обстрілів по містах України

Онук Софії Ротару, 29-річний Анатолій Євдокименко, який торік намагався незаконно втекти з України, у день масованого ракетного обстрілу по містах України здивував цинічним постом, передають Патріоти України.

Євдокименко, який виступає під псевдонімом SHMN, розмістив на своїй сторінці в Instagram відео з вечірки в лондонському клубі fabric London, де нідерландський ді-джей Йоріс Ворн грав його треки. Онук Ротару зазначив, що йому «справді приємно», що Ворн включив у свій сет його треки.

«Йоріс Ворн включив невиданий трек під час свого спеціального 8-годинного виступу у fabric London на початку цього місяця. Це дійсно приємно, коли піонер сцени підтримує твою музику у найвідоміших клубах та майданчиках по всьому світу. Цей рік добігає кінця, і 2024 виглядає багатообіцяюче», — написав він.

Водночас Євдокименко видаляв і блокував користувачів, які залишали негативні коментарі та нагадували йому про загиблих українців і обстріли мирних українських міст.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фортуна в гостях

п’ятниця, 27 вересень 2024, 5:01

Є давній сюжет про марнування даних людині можливостей. . Його віддзеркалено і в біблійній притчі про таланти, і в байках різних народів… . російський байкар Крилов присвятив йому байку «Фортуна в гостях». . Оскільки наші можновладці найшвидше ознай...

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...