"Они не пощадят никого!": Пропаганда Кремля намагається залякати жителів Курщини "кровожерними поляками"

Російська пропаганда нагнітає атмосферу страху серед населення Курської області, придумавши страшилку про можливий прихід до регіону польських військових, які нікого не шкодуватимуть. Фейк опублікувало агентство "РИА Новости", передають Патріоти України.

Мешканець Курської області Андрій Войнов посилається на нібито сказані бійцями ЗСУ слова про поляків.

У мережі вже сміються над російським фейком. "З доказів тільки - сліпий бачив, глухому розказав", "Скоро будуть казки про шведів", - пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Києві працює мережа аптек з контрабандою з РФ – журналістське розслідування

четвер, 22 серпень 2024, 23:17

Щонайменше шість років у Києві діє мережа аптек "Ел’Фарм", в якій торгують російськими та, виробленими для ринку РФ, західними препаратами. Про це йдеться у розслідуванні проєкта "Схеми", передають Патріоти України. У цій мережі дві аптеки. Обидві – у ...

"Концепція від початку неповноцінна": Авіаексперт розповів, що не так із ППО Росії

четвер, 22 серпень 2024, 23:04

Російські системи ППО призначені для виявлення об'єктів з високою радіопомітністю. Однак Україна використовує використовує засоби, які ворожі локатори помітити просто не здатні. Про це заявив авіаційний експерт Костянтин Криволап, передають Патріоти Ук...