Операція капітуляція: "Про*бав половину України... Кремль пісяє від щастя", - Бабченко спрогнозував фінал зустрічі Зеленського з Путіним

Опозиційний російський журналіст Аркадій Бабченко вважає, що зустріч у форматі тет-а-тет вигідна і президенту Росії Володимиру Путіну, і президенту України Володимиру Зеленському. Для першого це знак капітуляції України. Для другого – унікальна можливість зробити фото з "царем половини світу", зазначають Патріоти України.

"А то, що він, вибачте на слові, про*бав половину України – це в його світогляд не входить", – сказав журналіст у бліц-інтерв'ю. Він також поділився прогнозами про те, які рішення щодо Донбасу можуть бути ухвалені під час "нормандського саміту" 9 грудня у Парижі.

– У Кремлі допускають зустріч Путіна і Зеленського тет-а-тет. Водночас Путін раптом називає Зеленського "симпатичним і щирим". Все це на тлі передачі Україні захоплених кораблів і обміну полоненими. Вам не здається, що ми є свідками якоїсь гри?

– Ні, це абсолютно не гра. Кремль просто в штани пісяє від щастя, що в Україні такий президент, який домовляється посередині. Вони взагалі не очікували такого результату. Вони хотіли поставити Бойка, але тут результат перевершив всі очікування.

Як ви пам'ятаєте, я був проти обміну полоненими на таких умовах. І ще тоді я писав, що це не обмін, це викуп. І що ціну за цей викуп ми дізнаємося пізніше. Ну, ось ми її зараз і дізнаємося, цю ціну. Це формула Штайнмаєра, це особиста зустріч, це розведення військ на Донбасі. Надалі – це зняття санкцій, мир, дружба, жвачка.

Говорячи простою мовою, це капітуляція.

– Кошмар. А якщо говорити про особисту зустріч, то кому вона більше потрібна – Путіну чи Зеленському?

– Вона потрібна обидвом сторонам. Для Путіна це, безумовно, прийняття капітуляції України. Договір посередині – це вже зовсім точно втрачений для України Крим, і Донбас, ця ракова пухлина, яка або буде реінтегрована в Україну, або якимись іншими шляхами, але, безумовно, з особливим статусом.

Ця зустріч потрібна і Зеленському. Згідно з його світоглядом.

Це людина, яка абсолютно не має державного мислення. Вершина його кар'єри – це сфотографуватися з Томом Крузом, з Дональдом Трампом, з Мілою Куніс. А тут – і з Володимиром Путіним. За одним столом – хлопець з Кривого Рогу і великий цар половини землі, який тисне йому руку.

"Те, що проклятий барига того разу не зміг зробити, я зробив, я приніс в Україну мир". А те, що він, вибачте на слові, про*бав половину України – це в його світогляд не входить.

Є три варіанти розвитку подій. Один з них – просто кирдик, а ще два – повний кирдик, сказав Бабченко

– Джерело "Коммерсанта" повідомило про те, що "за підсумками саміту буде сухий документ, він уже готовий". Ви могли б припустити, що буде в тому документі? Виходячи зі сказаного вами вище.

– Формула Штайнмаєра.

– Тобто, грубо кажучи, вибори під дулами автоматів?

- Ті ж джерела в Росії говорять, що документ підписаний, Росія ним повністю задоволена. А якими умовами може бути повністю задоволена Росія? Можна здогадатися.

– А що далі? Уявіть собі, що 9 або 10 грудня Зеленський оголошує: ми домовилися про вибори на Донбасі, які відбудуться до того, як будуть виконані всі інші умови. Його ж просто винесуть із Банкової. Чи ні?

– Не факт. Але про це я буду писати окрему статтю. Це велика окрема розмова.

Але коротко я скажу, що є три варіанти розвитку подій. Один з них – просто кирдик, а ще два – повний кирдик.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...