Опцію "свіжі гливи до сніданку" ще не зустрічала: Мережу вразили фото грибниці у вагоні "Укрзалізниці"

У одному з пасажирських вагонів "Укрзалізниці" прямісінько біля вікна виросла ціла колонія грибів. Про даний випадок повідомили в тематичній групі у соціальній мережі, передають Патріоти України.

Як виявилося, у потягу, який, зі слів свідка, курсує на Харківському напрямку, біля бічної полиці у плацкартному вагоні вже тривалий час ростуть гриби.

Користувачі визначили ці "рослини" як гливи.

У коментарях вони дивуються сервісу, який надає Укрзалізниця своїм пасажирам.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна таємно перекинула бригади під Харків перед російським наступом, - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 19:32

Україна приховано перекинула додаткові сили під Харків за кілька днів до того, як росіяни вдруге від початку війни спробували прорватися до Харкова 10 травня. Про це пише британське видання Sky News, поспілкувавшись з бійцями однієї з таких бригад, пер...

"Заявление Путина о захвате Харькова: что он сказал на самом деле", - Ян Валетов

неділя, 19 травень 2024, 18:54

"Путин заявил, что у России нет планов брать Харьков. За три дня до вторжения он и его печальный конь утверждали, что планов нападения на Украину у России нет. Поэтому, если Путина говорит, что у него нет плана захвата Харькова, или Сум, или Чернигова,...