"ОПЗЖ має в "Слузі народу" і в команді президента дуже великого союзника", - політолог

"Всіх вас, мабуть, дуже дивує, чому влада так не хоче позбавляти ОПЗЖ мандатів? Розповіді про Конституцію — це б може й ок, але точно не від людей, які регулярно на неї кладуть. Зрештою, президент показав всім простий спосіб справитись — забрали громадянство і позбавили мандатів", - пише політолог та публіцист Віктор Андрусів на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Але ОПЗЖ має в Слузі народу і в команді президента дуже великого союзника — Лену Шуляк. Саме так. Партія, створена кумом Путіна, яка послідовно і системно боролася зі всім українським, яка має бути засуджена, як співучасник путінського вторгнення — має захисника в обличчі голови партії влади. Зараз Лена Шуляк в індивідуальному порядку пресує депутатів Слуги народу, щоб вони не підписували ніяких проєктів на позбавлення ОПЗЖ мандатів. При чому як завжди безсовісно прикривається ім'ям Зеленського. Але брехати для Лени — це як пити дати.

Причина такого надмірного інтересу до підтримки ОПЗЖ як завжди дуже банальна - 5655. Я вже писав, що цей закон робився за підтримки дуже впливового рига — забудовника з ОПЗЖ Ісаєнка, відомого розкраданням майна ЗСУ. Бувши обоє забудовниками парочка Шуляк-Ісаєнко основні вигодонабувачі 5655. І без голосів ОПЗЖ цей законопроєкт не міг би бути прийнятим. Тому зараз Лена кістьми лягає, щоб врятувати огидних ворогів України. Можливо їй і місце саме в цій партії.

Знаю, що у вас часто питання як Президент може тримати біля себе таких людей. Відповідь проста — брехня. Шуляк нахабно в очі регулярно бреше президенту. І ця брехня прокатує завдяки "криші" з близького оточення".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...