ОПЗЖист вчасно подружився з Офісом Зеленського: Льовочкін перетворюється на найвпливовішого олігарха, - Ніколов

Закон про олігархів друзів не чіпає

Нардеп з "Опозиційної платформи – За життя" Сергій Льовочкін став дуже наближеним до Офісу президента. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua сказав Юрій Ніколов, співзасновник видання "Наші гроші", зазначають Патріоти України.

"Льовочкін зараз в оточенні Зеленського ледь не єдина людина, яка справді володіє шикарним набором навичок держуправління. Він розставляє людей зі свого старого оточення в Офіс президента. На рівні сірих заступників голів офісу. Чи таких людей, як Шкарлет - у Міністерство освіти. Ця сіра маса виконавців формує нову силу. Сергій Льовочкін має багато інтересів і впливу у владі – це очевидно. Інсайдери зі "Слуги народу" кажуть, що дуже скоро він перетвориться на найвпливовішого олігарха", - зауважив він.

За словами Ніколова, після прийняття так званого антиолігархічного законопроекту Рада нацбезпеки і оборони стала органом торгу й обілечування олігархів.

"Ніби все добре починалося з санкцій проти Медведчука. На жаль, його активи або потроху повертаються назад до його ж менеджерів, або ось-ось опиняться під впливом Коломойського – йдеться про бензиновий трубопровід. Ахметов уже зрозумів, чим може закінчитися ця гра в "обілечування". Спочатку вони саджали "на абонемент" людей Зеленського. Зараз хлопці заматеріли і їм недостатньо по 300 тисяч доларів з кожного олігарха. Вартість "квиточка" з дією нових правил гри може вирости. Це гроші, які кожен з олігархів здає на фінансування "чогось доброго і позитивного для Зеленського".

З часом ця сума зростала. Зараз дійшли до того, що Офіс президента в фінансуванні своїх забаганок вже не залежить від олігархічних дарунків. Зокрема, від Ахметова. В ОП є свій друкарський верстат, який забезпечує благополуччя і гарний настрій під час голосувань. Більшість грошей із держбюджету закопують у ремонт доріг. Звідти дуже легко виймати кошти через завищення цін на асфальт. Роблять це через кілька компаній. Ця маржа настільки зручна для конвертування, що "розмір щомісячної вдячності" сягає захмарних сум - до 50 тисяч доларів на місяць. Це щомісячний конверт для "Слуг народу", - наголосив Юрій Ніколов.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...