"Орбан вірить, що правитиме Угорщиною довічно, якщо зробить її російським анклавом на утриманні Кремля?" - Голобуцький

"Орбан після рекомендації Єврокомісії призупинити фінансування Угорщини на 7,5 млрд вибухнув скандальними заявами. Він натякнув на вихід з ЄС, бо "це нічого не дає Угорщині", спрогнозував зупинку до 40% європейської промисловості через санкції і енергетичну кризу", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Пообіцяв "докласти зусиль, щоб не допустити продовження антиросійських санкцій" на переговорах європейських лідерів восени, бо санкціями Європа "стріляє собі в ногу". По Україні теж пройшовся: спрогнозував тривалість війни до 2030 року і втрату Україною від третини до половини території.

==
Це Орбан так старається, щоб переконати Путіна повністю взяти на утримання і його, і Угорщину як територію довічного правління Орбана? Судячи з його слів, розраховує сидіти до 2030-го чи й 2060-го року.
Дарма. По-перше, в Кремля з кожним місяцем меншає ресурсів, а обсяги данини на утримання небагатьох союзників зростають. На Угорщину навряд зможуть виділити якісь суттєві суми. По-друге, союзники вже неофіційно дійшли консенсусу щодо необхідності демонтажу Росії заради безпеки регіону й світу.
Та й про "втрату Україною половини території" казати прямо в процесі масштабного звільнення окупованих територій від росіян - якось не надто логічно, м'яко кажучи. Цікаво, путінська деменція заразна?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...