Орбан вже має серйозні проблеми в ЄС, особливо грошові, - експерт-міжнародник

Директор Інституту центральноєвропейської стратегії Дмитро Тужанський зазначив, що ключова мотивація Віктора Орбана - це гроші. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Більшість Фідеса (Угорський громадянський союз, - ред.) Віктора Орбана почала оперативно ухвалювати антикорупційне законодавство. І в чому тут парадокс: Україна на шляху до ЄС ухвалює антикорупційне законодавство, а Угорщина всередині ЄС ухвалює нове антикорупційне законодавство, щоб зберегти кошти", - пояснив Тужанський.

За словами експерта-міжнародника, в Угорщині заморожена низка інфраструктурних проєктів по всій країні, які мали фінансуватися коштами ЄС. "Крім того, протягом жовтня була закрита директива, що всі урядові міністерства не можуть витрачати кошти, тільки захищені статті. Це не означає, що Угорщина на межі дефолту. Це означає, що Угорщина має серйозні проблеми. Віктор Орбан їх розуміє. Йому треба вибити гроші з ЄС, без них йому буде дуже тяжко", - підкреслив Тужанський.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...

Через антивоєнний значок: У Росії "герой СВО" погрожував застрелити перехожого (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 13:43

Російські воєнні злочинці, які повертаються додому з війни проти України, продовжують тероризувати вже власних співгромадян. Так, у місті Іваново один із так званих «героїв СВО» влаштував місцевому жителю справжній допит під дулом пістолета, погрожуючи...