Ось чому їхня доля не турбує диктатора?: Путін не зміг без папірця згадати назви Курської та Брянської областей (відео)

Схоже, що главі кремлівського режиму Володимиру Путіну настільки наплювати на Курську область, що він навіть не може пригадати без папірця її назву. Про це свідчить уривок з його наради з приводу ситуації на прикордонних територіях РФ після початку 6 серпня нової наступальної операції української армії, передають Патріоти України.

Так, говорячи про нагальні проблеми, від яких російський диктатор вирішив максимально дистанціюватися, доручивши їхнє вирішення місцевим адміністраціям, він забув, про які регіони взагалі йдеться, після чого почав спішно копатися у підготовленому для нього тексті.

«Я просив особисто зайнятися всіма питаннями соціально-економічного характеру на цих територіях. І керівники… регіонів… це Бєлгородська область… ем… Брянська, Курська область. Давайте почнемо працювати», — запропонував Путіна через більш ніж два тижні від початку операції ЗСУ, за які РФ уже втратила понад 1000 квадратних метрів своїх територій.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Києві працює мережа аптек з контрабандою з РФ – журналістське розслідування

четвер, 22 серпень 2024, 23:17

Щонайменше шість років у Києві діє мережа аптек "Ел’Фарм", в якій торгують російськими та, виробленими для ринку РФ, західними препаратами. Про це йдеться у розслідуванні проєкта "Схеми", передають Патріоти України. У цій мережі дві аптеки. Обидві – у ...

"Концепція від початку неповноцінна": Авіаексперт розповів, що не так із ППО Росії

четвер, 22 серпень 2024, 23:04

Російські системи ППО призначені для виявлення об'єктів з високою радіопомітністю. Однак Україна використовує використовує засоби, які ворожі локатори помітити просто не здатні. Про це заявив авіаційний експерт Костянтин Криволап, передають Патріоти Ук...