Ось чому Путін гальмує війну: Іран не збирається надавати стільки ракет і так швидко, як просила РФ, - військовий експерт із Великої Британії

Частина ракет з Ірану для російської армії може надійти лише навесні, саме тому президент Володимир Путін гальмує бойові дії. Про це сказав британський військовий експерт, полковник Глен Грант у ефірі програми "Студія Захід з Антіном Борковським", передають Патріоти України.

"Що я почув з поїздки до аятоли, так це те, що Росія не отримала тих відповідей, на які сподівалась, що насправді Іран не збирається надавати стільки ракет і так швидко, як просила Росія, і що частина ракет насправді може прийти аж навесні", - вважає він.

На думку Гранта - це ще одна вагома причина, чому Путін гальмує війну. "Щоб перенести її на зиму. Він помилково вважає, що якщо він буде продовжувати атакувати інфраструктуру і міста, то це змінить ставлення українського народу, що лише доводить, як це було з перших днів війни, що він не розуміє ні психології, ні культури українського народу, який не збирається здаватися. Насправді чим більше руйнувань він буде робити, тим важче йому буде виграти війну", - підсумував експерт.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...