Ось на що йшли гроші росіян: На аукціон виставили годинник Медведчука з портретом Марченко (фото)

Конфісковану колекцію годинників проросійського політика Віктора Медведчука, якого звинувачують у держзраді, пустять "з молотка" на онлайн-аукціоні. Зокрема, продадуть аксесуар із зображенням дружини Оксани Марченко. Про це свідчить інформація на порталі "Prozorro.Продажі", передають Патріоти України.

У Нацагенції з розшуку активів повідомили, що отримані кошти спрямують на військові облігації. У колекцію наручних годинників входить 20 лотів. Сумарно годинники оцінюють у 10,6 млн грн.

Зокрема, наміри влаштувати розпродаж колекції прокоментував український журналіст Денис Казанський. Він опублікував фото з лотом годинника із зображенням Оксани Марченко, зазначивши, що тепер зрозуміло, на що витрачав гроші з російського федерального бюджету прихильник диктатора РФ.

"Конфісковану у Медведчука колекцію годинника виставили на онлайн аукціон Prozorro.Тепер у вас є можливість купити годинник із портретом Оксани Марченко. Стартова ціна лише 300 тис. грн. Налітай! Ось на що йшли гроші російських платників податків", - написав він у Telegram.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Что теперь? Жаловаться в ООН? Да что ж это такоє... Весь мир смеется": росіяни бурхливо реагують на знищення порому у Керченській протоці

п’ятниця, 23 серпень 2024, 22:15

Залізничний пором з цистернами, який був пошкоджений внаслідок атаки на порт "Кавказ", затонув. Влада Краснодарського краю РФ заявила, що пором був атакований українськими військовими. У російському сегменті мережі з цього приводу здійнялась справжня п...

Молитви попів Гундяєва не допомогли: Пожежа на нафтобазі під Ростовом перекинулась на міську забудову (фото, відео)

п’ятниця, 23 серпень 2024, 21:30

Потужна пожежа на нафтобазі у Пролетарську Ростовської області, яка триває шостий день поспіль, перекинулась на міську забудову. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на російські пабліки. Там зазначають, що станом на вечір 23 серпня вогонь...