"Ось що буває з непокараним злом. Кейс полтавського рагуля", - блогер

"Нам сильно бракує відповідальності за свої вчинки. Ті люди, що засудили напад на копів в Дніпрі, не є якимись кровожерливими монстрами. Дуже сильно сумніваюся, що хоч один із них дійсно радий смерті пʼяного водія-дебошира", - пише бізнесмен та блогер Сергій Марченко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Підтримка поліції моєю фейсбучною "бульбашкою" в тому кейсі – це бажання людей жити в захищеному світі, де пʼяне бидло не загрожуватиме їм і їхнім дітям. Бажання справедливості. Бажання, щоб зло не залишалося безкарним і не множилося.

Якби таких, як полтавський рагуль Заволока, засуджували на реальні терміни ще в 2014 році, у окупантів було б в рази менше інформаторів, коригувальників, колаборантів на окупованих територіях. В суспільстві було б розуміння наслідків. Кожен би двічі подумав перед тим, як зрадити.

А оскільки покарання за проросійську діяльність не було, бидломаса на кшалт полтавського тіктокера співпрацювала з окупантами і думала, що це така компʼютерна гра, де завжди можна перезаписатися і де тобі нічого не загрожує.

Ціна поблажливості правоохоронних органів до проросійських активістів і зрадників – тисячі людських життів. Тисячі людей могли б жити, якби сотні потенційних зрадників мали приклади покарання і боялися співпрацювати з ворогом.

Сьогодні тупий качок, що бикував на військових, присів на 60 діб. Йому світить 5 років увʼязнення. Він уже не такий борзий. Скоро зʼявиться відео, де він розкаже, як він глибоко помилявся, як любить Україну і шанує ЗСУ. Головне тепер – дати суспільству правильний сигнал. Не відпускати, впаяти максимальний термін, без будь-яких помʼякшень. Бо непокаране зло множиться.

Дуже хочеться вірити, що кейс Заволоки – не випадковий, і є державна політика переслідування таких персонажів. Це було б дуже доречно у воюючій країні".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...