"Ось тут ми мали би...": Окупант потрапив під артудар, намагаючись зняти такий бажаний для РФ терикон під Авдіївкою (відео)

Російські окупанти потрапили під артилерійський удар, намагаючись зняти на відео відбиту ЗСУ стратегічно важливу висоту під Авдіївкою. Відповідно відео оприлюднив у себе у Telegram-каналі один із так званих «z-воєнкорів» Єгор Гузенко, відомий під позивним Тринадцятий, передають Патріоти України.

Йдеться про терикон, з якого можна стежити за відкритою місцевістю навколо міста на багато кілометрів. На початку свого наступу кремлівські пропагандисти стверджували, що його вже нібито захоплено, однак у результаті виявилося, що бійці Сил оборони перебили всіх солдатів, які намагалися взяти цю висоту, і повернули її під свій повний контроль.

І ось засмучений цим фактом росіянин вирішив хоча б здалеку помилуватися на такий бажаний для РФ терикон, а у підсумку ледь не зняв власну ліквідацію. «Ось праворуч цей терикон, який, протяжністю 700 метрів, мали б…» — почав було воєнний злочинець, однак на цьому його промову перервав приліт українського снаряда.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...