Ось вам і каміння з неба: У Росії закінчуються гудзики та папір, голова Центробанку РФ заявила про проблеми

Жарти про лапті і бересту стають реальністю! Однак у РФ продовжують стверджувати, що всі проблеми нібито можна вирішити, просто це питання часу.

У росії стикаються з наслідками санкцій, які "б'ють" країну-агресора за всіма галузями. Так, російське виробництво вже зіштовхнулося з нестачею ґудзиків та паперу. Про це заявила голова Центробанку РФ Ельвіра Набіулліна, передають Патріоти України. Вона стверджує, що у багатьох швейних виробництвах РФ почалися проблеми. Вся річ у ґудзиках, які тепер стали для росіян дефіцитними.

Підприємства, які тепер не можуть закуповувати фурнітуру, намагаються шукати нових постачальників. Але, як зазначила сама Набіулліна, питання "перебудови логістики" може тривати кілька місяців. Що в РФ робитимуть весь цей час і що там придумають як "імпортозаміщення" гудзиків - вона не вказала.

Крім того, росіяни можуть залишитися без паперу. Для її виробництва, за словами Набіулліна, використовувалася російська деревина. Однак без іноземних відбілюючих хімікатів виготовляти папір не виходить.

"Зараз виробники перемикаються на альтернативних постачальників, займаються розробкою власних хімікатів, але на це теж потрібен час", - зазначила глава Центробанку РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...