Осіння випічка має свій неповторний смак. Ці шишки з гарбуза не залишать нікого байдужим! Вони ніжні, повітряні та смачні, навіть на другий день, якщо залишаться! Тісто для домашніх булочок За рахунок додавання гарбуза набуває неймовірного аромату, ніжності та чудової структури. Готувати гарбузові булочки швидко і, мабуть, це найсмачніший рецепт!
Рецепт гарбузових булочок:
Гарбузове пюре 300г
Молоко 50 гр
Сметана 50 гр
Яйце 1шт
Вершкове масло 50гр
Цукор 100гр
Сіль ½ ч.л
Кориця мелена 1ч.л
Імбир мелений ¼ ч.л
Кардамон мелений ¼ ч.л
Борошно 550 - 600 гр (в залежності від соковитості гарбуза)
Дріжджі сухі швидкорозчинні 9 гр
Для змащування та прикрашання:
1 яйце + 1 ст.л. молока, перемішати і змастити булочки
Мигдалеві пластівці, соняшникове насіння - прикрашаємо зверху
♨️Випікаємо в попередньо розігрітій духовці до 180 °C / 356 °F 20-25 хвилин
Гарбуз я запікаю в духовій шафі розігрітій до 180 °C / 356 °F 30-40 хвилин. Пробиваю блендером і використовую в приготуванні різноманітних страв
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
Волейбол переживає справжній бум популярності. М'яч летить над сіткою зі швидкістю понад 100 кілометрів на годину, розіграші тривають лічені секунди, а кожен сет може перевернутися в будь-який момент. Ця динаміка приваблює мільйони глядачів по всьому с...
20 грудня в церковному календарі (2 січня за старим стилем) - день пам'яті святого Ігнатія Антіохійського, якого прозвали Богоносцем. Припускають, що цей угодник Божий народився в Антіохії в I столітті н.е., за походженням був сирійцем і учнем Іоанна ...