Осіння випічка має свій неповторний смак. Ці шишки з гарбуза не залишать нікого байдужим! Вони ніжні, повітряні та смачні, навіть на другий день, якщо залишаться! Тісто для домашніх булочок За рахунок додавання гарбуза набуває неймовірного аромату, ніжності та чудової структури. Готувати гарбузові булочки швидко і, мабуть, це найсмачніший рецепт!
Рецепт гарбузових булочок:
Гарбузове пюре 300г
Молоко 50 гр
Сметана 50 гр
Яйце 1шт
Вершкове масло 50гр
Цукор 100гр
Сіль ½ ч.л
Кориця мелена 1ч.л
Імбир мелений ¼ ч.л
Кардамон мелений ¼ ч.л
Борошно 550 - 600 гр (в залежності від соковитості гарбуза)
Дріжджі сухі швидкорозчинні 9 гр
Для змащування та прикрашання:
1 яйце + 1 ст.л. молока, перемішати і змастити булочки
Мигдалеві пластівці, соняшникове насіння - прикрашаємо зверху
♨️Випікаємо в попередньо розігрітій духовці до 180 °C / 356 °F 20-25 хвилин
Гарбуз я запікаю в духовій шафі розігрітій до 180 °C / 356 °F 30-40 хвилин. Пробиваю блендером і використовую в приготуванні різноманітних страв
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
Сили оборони України декілька тижнів тому відійшли з частини позицій під Покровськом і Мирноградом у Донецькій області, зокрема в районі сіл Сухий Яр та Лисівка, тож «мішок» напівоточення зменшився. Про це пише Українська правда, посилаючись на двох сп...
"Багатьох людей справедливо обурило, що наступного року немає зростання зарплат військових. І це дійсно проблема. Бо в 2022 році зарплати, встановлені для військових, мали вигляд високих і конкурентних. Але за 3 роки багато чого змінилось", - пише інве...