Оскаженілий через обвал рубля Путін скликає екстрену нараду, - Financial Times

На тлі обвалу рубля до позначки 100 одиниць за долар президент країни-агресора Володимир Путін скликає екстрену нараду, передають Патріоти України.

Як повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, нарада буде присвячена посиленню валютного контролю в РФ, оскільки підвищення облікової ставки російським Центробанком з 8,5% до 12% не змогло зупинити падіння рубля.

Як йдеться в матеріалі, президент РФ має намір заслухати представників Міністерства фінансів РФ та вимагати від експортерів конвертувати частину своєї валютної виручки, велика частина якої в даний час знаходиться за кордоном, в рублі.

"Пропозиції Міністерства фінансів, з якими ознайомилася FT, вимагають від експортерів продавати до 80% своєї виручки в іноземній валюті протягом 90 днів після поставки і забороняють компаніям, які відмовляються підкорятися, отримувати державні субсидії", - йдеться в матеріалі.

Також запропоновані заходи включають заборону на виплату дивідендів і надання кредитів за кордоном, навіть в країнах, які Росія вважає "дружніми"; скасування імпортних субсидій; обмеження валютних свопів; скорочення кількості іноземної валюти, яку експортерам дозволено вивозити з Росії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...