Особливий хід: Експертка пояснила, чому Кейт Міддлтон стала частіше носити ділові костюми

У той час як сукня міді раніше була уніформою для представниць королівських родин, діловий костюм також став популярним, і принцеса Уельська лідирує зі своїм власним жіночним підходом до ділового одягу, зазначають Патріоти України.

Кейт Міддлтон продемонструвала безліч стильних костюмів, виконуючи свої королівські обов’язки, від пастельних тонів до яскравих ансамблів. На думку модних експертів, Кетрін використовує свій гардероб, щоб показати, що вона «дійсно налаштована серйозно».

«Це чудовий образ, коли Кейт мчить від одного публічного виступу до іншого», — зазначила стилістка Міранда Холдер у коментарі The Daily Mail. Днями принцеса Уельська відвідала благодійну організацію, яка опікується дітьми-сиротами. Кетрін з’явилася у штанному костюмі ніжно-рожевого кольору Alexander McQueen, який доповнила білим поясом з перлами.

Стилістка Сьюзі Гаслер зазначила, що принцеса Уельська, можливо, обрала цей колір, щоб не виглядати «занадто офіційно» і додати «жіночності» своїй зовнішності. «Можливо, у ці темні часи члени королівської родини стали частіше носити відтінки рожевого, щоб поліпшити настрій у той час, коли ми найбільше цього потребуємо», — додала Гаслер.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.