Останні "досягнення" військової науки: Окупанти штурмують Новомихайлівку на техніці з дерев’яною бронею (відео)

Українські військові оприлюднили відео з військовою технікою російських окупантів, обладнаною дерев’яною бронею. Відповідні кадри були зняті під час одного з останніх штурмів ЗС РФ Новомихайлівки Донецької області, що закінчився для них цілковитим провалом, зазначають Патріоти України.

На них видно, що у складі колони росіян рухалися щонайменше три МТ-ЛБ, на яких як додатковий захист було використано колоди. А щоб взяти побільше «гарматного м’яса», на техніку було встановлено якусь подобу десантного відсіку, кустарно зібраного зі звичайних металевих листів.

Крім того, у штурмі Новомихайлівки брали участь і морально застарілі радянські танки Т-54Б 1950-х років, хоча раніше окупанти стверджували, що використовують їх винятково як «самохідні артилерійські установки».

У підсумку весь цей «зоопарк» було розбито Силами оборони, а оскільки через зазначені доопрацювання російські мотолигиістотно втратили у швидкості та маневреності, піхоті у підсумку довелося рятуватися втечею на своїх двох.

Втім, незважаючи на колосальні втрати, своїх атак на цьому напрямі російські загарбники не припиняють, кидаючи на штурми все, що тільки можуть зібрати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? - Злий Одесит

вівторок, 17 вересень 2024, 0:30

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? В последнее время тема «мирных переговоров» между Украиной и Россией приобрела второе дыхание, которое в медийном пространств...

На Покровському операційному напрямку противник зумів трохи розширити вклинення в районі Новогродівки, однак за Лисівку та Сухий Яр, зачепитися йому поки не вдається - Костянтин Машовець

понеділок, 16 вересень 2024, 23:19

1. На Куп'янському напрямку, очевидно, противник силами 1-ї "гвардейской" танкової армії (ТА), а саме - її 2-ї "таманской" мотострілецької дивізії (мсд), при дієвій участі 4-ї "кантемировской" танкової дивізії (тд), активно рветься до річки Оскіл по на...