Останній аргумент недоімперії: Росіяни штурмують Часів Яр танками-"сараями"

Російські загарбники під час спроб штурмувати позиції українських воїнів, використовують танки та БМП з "сараями" - навареними зверху металевими конструкціями. Про це повідомив український військовий кореспондент Андрій Цаплієнко на своєму Telegram-каналі.

Журналіст зазначає, що ворог намагається таким чином рухатись на Часів Яр.

Як би недолуго це не виглядало, в умовах снарядного голоду у ЗСУ така тактика приносить свої плоди. Правда по ходу надходження нових поставок від Пентагону, ворог втрачає цю перевагу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сніжана була коханкою Іллі Ківи": Антін Мухарський згадав ексдружину Єгорову та розповів про спробу його отруїти

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:31

Ексчоловік ведучої-путіністки Сніжани Єгорової, письменник та шоумен Антін Мухарський зізнався, як ексобраниця намагалася йому помститися. Так, своїми роздумами з приводу колишньої Мухарський поділився у розлогому дописі у Facebook, передають Патріоти ...

На Харківщині над нами постійно гудуть ворожі БПЛА. Схоже, саме росіяни отримали свій "мільйон дронів", - Бутусов

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:17

"15 травня провів у Липцях. Російська піхота намагається пробитись вперед в околицях села, але вибудуваний чіткий фронт оборони відбиває усі атаки. Тактика росіян: щільна розвдіка; масоване застосування дронів усіх типів; розмʼякшення оборони ударами ...