Останній допис Меттью Перрі в Instagram: Зірка "Друзів" опублікував фото у джакузі, де його потім знайшли мертвим

Останній допис Меттью Перрі в Instagram показує, як він розслабляється у джакузі, всього за кілька днів до того, як правоохоронці знайшли його мертвим у суботу, 28 жовтня, у власному будинку у районі Лос-Анджелеса, передають Патріоти України.

Джерела в правоохоронних органах повідомили, що зірка Друзів потонув. На місце події було викликано співробітників служби екстреної допомоги через зупинку серця. На місці події не знайшли наркотиків і ознак убивства.

Останнє фото Перрі в Instagram було опубліковано шість днів тому, і на ньому видно, як він сидить вночі у джакузі в навушниках і дивиться на місто. Він підписав знімок: «О, тепла вода, що вирує навколо, змушує вас почуватися добре? Я Меттман».

Нагадаємо, вперше актор відправився на реабілітацію у 1997 році через пристрасть до знеболювальних після аварії на гідроциклі. У 2016 році він сказав інтерв'юеру, що не пам’ятає, як знімалися три сезони Друзів. Давній друг Метью, який лікувався разом із ним, розповів The Daily Mail: «Усі перебувають у стані повного шоку. Ні для кого не секрет, що він роками боровся з наркотичною та алкогольною залежністю, але востаннє, коли я розмовляв із ним, тобто кілька тижнів тому, він, здавалося, був у хорошому стані. Він був оптимістичний, говорив тверезо і позитивно». Актор проходив реабілітацію 15 разів і ледь не помер від зловживання опіоїдами у 2019.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...