"Останній хапок" міністра перед відставкою, - політтехнолог Голобуцький

Вакцин ще близько нема, а корупційні оборудки на них вже готові.

"Вакцин ще близько нема, а корупційні оборудки на них вже готові. НАБУ відкрило справу щодо закупівлі МОЗ «Циноваку» по $17,85: що без накруток фірми-прокладки його ціна близько 13-14 доларів. І Степанов як в тому анекдоті про двієчника: "От на ці 4% і живу", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ну, оскільки оборудки з масками-рукавичками-захисними костюмами дозволили міністру непогано так піднятись на початку пандемії, то і «останній хапок» перед відставкою теж має бути відповідним. А тут навар на вакцині буквально сам до рук іде – хто б відмовився?!
Це нахабна, демонстративна, публічна корупція. Так, певна частина виборців досі вірить в казочку про «злих бояр». Але корупційні скандали, тим більше довкола здоров’я і життя українців, таки наздоженуть Зеленського: так чи інакше саме він несе кінцеву відповідальність за все, що коїть його команда. Позиція «не знав», «довіряв», «не втручався» чи звичне вже вдавання непритомного і неадекватного – це вже перестає спрацьовувати.
Тим не менш, Шмигаль і Степанов досі тримаються в своїх кріслах. Хоча... Все одно альтернатив в Зеленського жодних – хіба після дострокових виборів і втрати номінальної більшості в парламенті".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Наступ РФ, найімовірніше, закінчиться": Військовий експерт Самусь назвав дату, коли це станеться

вівторок, 30 квітень 2024, 23:52

Росіяни будуть намагатися максимально ефективно використати травень, бо розуміють, що вікно можливостей для них закривається. Про це розповів військовий експерт, директор New Geopolitics Research Network, експерт Центру дослідження армії, конверсії та ...

Зведення на фронті станом на кінець доби 29 квітня 2024 року - DeepState

вівторок, 30 квітень 2024, 23:45

▶️ Біломосковський, Сіверський та Білгородський відтинки — ворог активізувався на кордоні із Сумщиною, але, на щастя для нас, несе лише втрати. ▶️ Старобільський відтинок — тривають активні штурмові дії ворога у Кислівці, вводяться резерви, але успі...