Останній "китайський ультиматум" Путіна. Десь ми це вже чули, - волонтер Касьянов

"У нас було багато розмов останнім часом про можливий для України "компроміс" для припинення війни, або призупинення її на якийсь термін. Розумні, шановані мною люди говорили і писали про необхідний для країни перепочинок, повернення до демократичних норм, відновлення економіки і зміцнення оборони", - пише волонтер Юрій Касьянов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Сьогодні Путін усім прихильникам "миру" відповів. Він згоден припинити війну, якщо Україна віддасть Луганську, Донецьку, Запорізьку та Херсонські області, відмовиться від вступу в НАТО, і якщо з Росії знімуть санкції. Хочете такий "компроміс"?..

У 1940-му році Франція капітулювала перед Гітлером. Країну було розділено на вільну та окуповану німцями території. У 1942-му Німеччина разом з Італією без єдиного пострілу зайняли всю Францію. Того ж 1940-го року, після виходу Франції з війни, Велика Британія продовжила боротьбу самотужки. Черчілль, який прийшов до влади, відкинув усі заклики до "компромісу" (заради досягнення якого пропонувалося поділитися з Гітлером колоніями), і розпочав копітку роботу зі створення антигітлерівської коаліції.

У 1941-му, після вступу у війну Сполучених Штатів і нападу Гітлера на СРСР, поразка Німеччини була вирішена. Страшно уявити, що сталося б, якби в 1940-му Велика Британія, за прикладом Франції, відмовилася б від боротьби.

Будь-яка поступка ворогові посилює його. Сьогодні ми перебуваємо в умовному 1940-му, коли нам пропонують "мир", що дорівнює смерті. Тому що після задоволення домагань агресора - світ забуде про нашу війну, перестане напружуватися і допомагати. І тоді окупація решти територій України може відбутися без єдиного пострілу".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Такого я не бачив ніколи, ці хлопці серйозно підготовлені": російський пропагандист розповів про бій російських окупантів з "британським спецназом" під Часовим Яром

четвер, 27 червень 2024, 19:15

Російський військкор Семен Пєгов, якого цитує пропагандистське видання з невизнаного Придністров'я, запевнив, що був на позиціях, вів пряму трансляцію, а вояки ЗС РФ нібито впоралися з іноземними спецами. Як повідомляє видання "ZOV Приднестровье", на Д...

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

четвер, 27 червень 2024, 19:01

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...