"Остапчук виглядав яскравіше": Тімур Мірошниченко зізнався, скільки йому заплатили за проведення "Євробачення" у Києві

У 2017 році Тімур Мірошниченко разом з Володимиром Остапчуком і Олександром Скічком вів у Києві "Євробачення". Згадуючи досвід проведення конкурсу, постійний коментатор шоу в Україні розповів про конкуренцію на сцені і гонорари, передають Патріоти України.

В інтерв'ю Славі Дьоміну телеведучий погодився з думкою інетрв'юера, що Остапчук і Скічко мали більш яскравий вигляд. У перерві між оголошенням учасників, співведучі Мірошниченка розважали єврофанів попурі, акомпануючи собі на акордеоні та сопілці.

"Їх було більше в ефірі, так шоу працює, - сказав Тімур і додав, що його це не ображало. - Я - командний гравець. "Євробачення" для мене - не просто якась сторінка, яку я перегорну та піду далі. Я розумів, що зараз я попрацюю тут, але я продовжу працювати в "Євробаченні" й надалі. Так вирішили продюсери. Це ж були запрошені спеціалісти, вони вирішили так. І мені здається, що в результаті було добре".

За проведення "Євробачення" у Києві всі троє ведучих отримали однаковий гонорар. "По 7 тисяч доларів", - зізнався Тімур Мірошниченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

«Вони нічого не зрозуміли, і нічому не навчились»

понеділок, 28 жовтень 2024, 0:30

Шарль Моріс де Талейран-Перігор – французький політик, визнаний сучасниками як витончений дипломат і інтелектуал. Його крилата фраза якнайкраще описує ситуацію з нинішньою владою в Україні. Реально, іноді б краще зелені мовчали. Хоча ні. Як же ж тоді ї...

Рішення президента Зеленського щодо роздачі кожному українцю по 1 тисячі гривень, - злочин проти оборони держави - Бутусов

неділя, 27 жовтень 2024, 22:55

1. Злочин проти оборони держави: . Верховний головнокомандувач публічно заявляє, що забирає гроші у солдат на фронті заради підкупу виборців. Влада не забезпечує армію елементарними мавіками, аутелами, засобами РЕБ, боєприпасами, машинами та іншим,...