"От скільки хвилин провів медик біля хворого, за стільки і отримав компенсацію. Жлобство вищого гатунку", - нардеп Ар'єв про ситуацію на Хмельниччині

Колапс системи охорони здоров‘я не наближається...

"До мене зателефонував лікар з Дунаївців. Це Хмельниччина. Керівництво районної лікарні лежить з ковідом, багато медперсоналу також. Немає засобів захисту, антибіотиків. Нічого! Просять знайти благодійні фонди, бо ситуація SOS", - пише нардеп Володимир Ар'єв на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Над бадьорими звітами влади просто сміються крізь сльози: підвищену ставку тарифікують похвилинно (!!!) - от скільки хвилин провів медик біля хворого, за стільки і отримав компенсацію. Жлобство вищого гатунку, особливо на фоні великого крадівництва на дорогах за рахунок ковід-фонду. Дунаївці - не поодинокий випадок. Те саме відбувається у більшості районних лікарень, і не тільки Хмельницької області.

На днях зв‘язався зі мною киянин, який повідомив про те, як працюють з хворими на ковід в 4-й лікарні. Не буду описувати весь цей жах своїми словами, самі можете прочитати за посиланням в коментарях.
Я бачив, як влада до чогось готувалась погано. Я досі не бачив, щоб влада не готувалась взагалі. Колапс системи охорони здоров‘я не наближається, він вже стався. Тому, бережіть себе максимально, не нехтуйте простими правилами: маски, дезінфектори, відстань. І дай Боже нам всім пережити цю пошесть".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Рівень води сягає до бамперів автівок: У Москві затопило вулиці (відео)

субота, 27 квітень 2024, 15:52

Сьогодні вранці злива з грозою та сильним вітром накрила більшість районів Москви, вулиці міста починає стрімко підтоплювати. Про це пишуть місцеві ЗМІ, передають Патріоти України. У центрі Москви йде злива, спостерігаються сильні пориви вітру. На доро...

Окупанти обстріляли стадіон українського футбольного клубу

субота, 27 квітень 2024, 15:01

Стадіон Електрометалург у Нікополі зазнав значних ушкоджень внаслідок російського обстрілу. Про це повідомляє Telegram-канал "Дніпро Оперативний", передають Патріоти України. На відео видно пошкоджені трибуни, адміністративні будівлі, а також глибоку в...