От така арестовщина: "А ми пойдєм на Васток!". "Китай в Україні цікавить земля та шляхи доставки, а керуватиме всім Росія", - попереджає московський професор Зубов

Діяч російської опозиції, публічний інтелектуал, професор Андрій Зубов пояснив, чим може закінчитися загравання з Пекіном президентської партії "Слуга народу",. Про це він розповів в програмі "Студія Захід" з Антоном Борковським на Еспресо.TV зазначають Патріоти України.

Як наголосив професор, якщо Київ дотримуватиметься помилкових геополітичних орієнтирів, Китай спершу застосує щодо України інструменти "м'якої колонізації", а потім подбає про те, аби вивести її з орбіти Заходу.

"Ці інструменти є відомими. Вони застосовуються в Африці дуже активно і на Передньому Сході (в Західній Азії - ред.). Це скупка транспортних систем - залізниць, портів, аеродромів. Це скупка гарної, родючої української землі. Україна, слава Богу, нею не обділена", - зазначив Зубов.

Як наслідок, "Україна, як і Білорусь, не зможе бути вільною в своїх відносинах зі світом. А для України відносини з Заходом - це надзвичайно важливо... Тобто Україна повинна буде заткнутися, мовчати", - підкреслив Андрій Зубов.

В такому випадку, "економічно Китай повністю підпорядкує собі і Білорусь, і Україну, та й Росію, по можливості, а політично дозволить Росії бути господарем тієї ж Білорусі і тієї ж України".

"З українською Незалежністю і з українським шляхом на Захід треба буде назавжди розпрощатися", - впевнений Зубов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...