"Отмытые какие. Загорелые": Зрадник Царьов поглузував над тваринами, яких затопило на Херсонщині (відео)

Підрив Каховської ГЕС спричинив справжню катастрофу, у якій постраждали й тварини – це висміяв колишній український підприємець, колабораціоніст, проросійський політик та сепаратист Олег Царьов. Зрадник із глузливим підписом опублікував відео із затопленої Херсонщини: там на подвірʼї врятувалися поросята, попри те, що вода сягнула дахівок будинків, передають Патріоти України.

На кадрах видно трьох свиней, які на рівні з покрівлею домівки господарів чекають на порятунок із водяної пастки. Над горем понасміхався проросійський політик із когорти поплічників президента-втікача Віктора Януковича. «Відмиті які. Засмаглі. Рожеві красунчики. Свобода!» – так цинічно Царьов підписав відео з постраждалими тваринами.

Зауважимо, Царьов був членом фракції «Партія регіонів» Януковича. Нині він переховується у країні-агресорці від слідства, провадженого генпрокуратурою України за звинуваченням у державній зраді через колабораціонізм із Росією.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Джонсона не можна карати за те, що він вчинив правильно: Демократ заступився за спікера-республіканця, якого хочуть усунути з посади

неділя, 5 травень 2024, 15:34

Конгресмен від Демократичної партії Джеррі Надлер заявив, що Майка Джонсона не слід лишати посади спікера, караючи його за те, що він "вчинив правильно". Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. За його словами, демократи мають рацію, ря...

У Бундесвері знову трапився витік інформації: Доступними стали таємні відеонаради - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 14:15

У німецькому Бундесвері стався витік даних про таємні відеонаради. Секретну інформацію можна було знайти у мережі у відкритому доступі, передають Патріоти України з посиланням на Die Zeit.