Оточеним окупантам настав кінець? Над центром Балаклії замайорів прапор України. ЗСУ впритул підступили до Куп'янська

"Вогняний мішок" для Ізюмського угруповання ворога стає все більш реальним"

Над Балаклійською міськрадою підняли прапор України

ЗСУ продовжують контрнаступ на півдні Харківської області. Над Балаклійською міськрадою підняли прапор України. Знімок опублікував нардеп Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

Також у мережі з'явилося відео підняття українського прапора над населеним пунктом Волохів Яр, що на північний схід від Балаклії. рім того, українські військові взяли Шевченкове. А це означає, що ЗСУ впритул підступили до Куп'янська з його потужним залізничним вузлом, на котрий зав'язано близько 60% поставок російській армії на північ від Донецька.

Крім того на думку західних експертів, спираючись на Шевченкове артилерія ЗСУ не лише може тримати під вогняним контролем сам Куп'янськ, але і в купі з підрозділами навколо Слов'янська накрити всі мости через річку Старий Оскол. Таким чином взявши все ізюмське угруповання ворога у "вогняний мішок" на кшталт херсонського.

ЗСУ взяли під контроль Шевченкове на Харківщині. Фото: Інсайдер UA


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про Харківський операційний напрямок... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:03

Там, судячи зі всього, наступає досить цікава фаза "большого российского наступления на Харьков". . 1. На Вовчанському напрямку ситуація залишається достатньо складною. Будь-які твердження про, нібито, її "повну стабілізацію" явно передчасні... . На...

Хто такий Кірющенко, який заробляє мільярди на блекаутах, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 17 травень 2024, 0:30

"Друзі та куми Зеленського та "Кварталу" стають мультимільйонерами під час війни. Їх уже не хвилює ані те, що країна тоне у крові, ані прямі заклики державного секретаря США Ентоні Блінкена припинити займатися корупцією, бо це руйнує військові спроможн...