Отруїли десятки військових РФ і застрелили ФСБшників: У Криму розшукують українських диверсанток

В окупованому Криму продовжують розшук двох українських дівчат, які отруїли 46 військових РФ у Сімферополі та в Бахчисараї. Під час першої спроби затримати їх "диверсантки" втекли, при цьому вони застрелили кількох працівників ФСБ. Про це 10 січня повідомив російський пропагандистський Telegram-канал "Кремлівська табакерка", посилаючись на джерела у ФСБ Росії, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що історія з отруєнням відбулася ще у грудні минулого року. Кілька днів тому дівчат помітили в одному з приватних будинків в Ялті. Проте ФСБ навіть із допомогою спецназу затримати українок не змогла.

"Диверсантки виявилися добре озброєними та відмінно підготовленими. Щойно спецпризначенці приїхали на затримання, по них відкрили вогонь. З пістолетів та автоматичної зброї. Ми встигли зробити лише кілька пострілів у відповідь. Злочинці втекли з місця інциденту автомобілем. Машину вони кинули на околиці Ялти. Де диверсантки зараз, ми не знаємо", – цитує канал своє джерело у ФСБ.

За словами російських силовиків, під час спроби затримання було вбито трьох робітників ФСБ, ще двох поранено (одного з них тяжко). Можливо, поранено й одну з "диверсанток", але легко. "Влада" захопленого півострова продовжує розшук зазначених українок та вимагає від людей "повідомляти про підозрілих осіб жіночої статі до поліції чи ФСБ".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...