
Суддя шоу «МайстерШеф» Володимир Ярославський розповів, як готувати улюблену літню страву українців — кабачкову ікру, передають Патріоти України.
Рецепт він опублікував в Instagram.
Вам знадобляться:

Для приготування ікри вам потрібна велика сковорода з високими бортами або дуже великий сотейник. Продукти нарізаємо досить довільно — я ріжу тоненькими скибочками моркву і кабачок, цибулю — соломкою, а часник — пластинками.
На сковороду наливаємо рослинне масло, в неї кидаємо моркву, обсмажуємо до початку рум`яності, додаємо цибулю, обсмажуємо разом до красивого кольору.
Додаємо кабачок і часник, намагаючись трохи обсмажити, помішуючи і додаємо помідори.
Даємо всьому добре протушкувати на повільному вогні, періодично помішуючи, щоб зайва рідина практично випарувалася, майже наприкінці приготування додаємо сіль і перець, свіжозмелений в ступці (так смачніше).
Уже в готові овочі, м'які і без рідини, додаємо вершкове масло, перемішуємо і відставляємо овочі, щоб охололи.

Колишнього очільника "Укренерго" Володимира Кудрицького затримали та вручили підозру у кримінальній справі після того, як напередодні ДБР проводили у нього скандальні обшуки та вилучало телефон, що він сприймав як політичне переслідування та тиск з бок...
У ніч проти середи, 29 жовтня, безпілотники атакували НПЗ у селищі Новоспасське Ульяновської області Росії. На місці прильоту сталася видовищна пожежа. Також повідомляється про атаку на хімзавод у Будьоновську, що у Ставропольському краю. Кадри пожеж п...