
Суддя шоу «МайстерШеф» Володимир Ярославський розповів, як готувати улюблену літню страву українців — кабачкову ікру, передають Патріоти України.
Рецепт він опублікував в Instagram.
Вам знадобляться:

Для приготування ікри вам потрібна велика сковорода з високими бортами або дуже великий сотейник. Продукти нарізаємо досить довільно — я ріжу тоненькими скибочками моркву і кабачок, цибулю — соломкою, а часник — пластинками.
На сковороду наливаємо рослинне масло, в неї кидаємо моркву, обсмажуємо до початку рум`яності, додаємо цибулю, обсмажуємо разом до красивого кольору.
Додаємо кабачок і часник, намагаючись трохи обсмажити, помішуючи і додаємо помідори.
Даємо всьому добре протушкувати на повільному вогні, періодично помішуючи, щоб зайва рідина практично випарувалася, майже наприкінці приготування додаємо сіль і перець, свіжозмелений в ступці (так смачніше).
Уже в готові овочі, м'які і без рідини, додаємо вершкове масло, перемішуємо і відставляємо овочі, щоб охололи.

Війська РФ застрягли в центрі Покровська, не досягнувши значного просування. Попри заяви пропагандистських джерел про нібито спокійне перебування окупантів, українські бійці провели зачистку центру міста. Про це сказав військовий оглядач Василь Пехньо,...
У російських Пєтушках прокурор направив до суду кримінальну справу стосовно 34-річної тренерки з художньої гімнастики, яка працює у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Олімпієць», передають Патріоти України. Зазначається, що жінка виманила у довірливих...