Суддя шоу «МайстерШеф» Володимир Ярославський розповів, як готувати улюблену літню страву українців — кабачкову ікру, передають Патріоти України.
Рецепт він опублікував в Instagram.
Вам знадобляться:
Для приготування ікри вам потрібна велика сковорода з високими бортами або дуже великий сотейник. Продукти нарізаємо досить довільно — я ріжу тоненькими скибочками моркву і кабачок, цибулю — соломкою, а часник — пластинками.
На сковороду наливаємо рослинне масло, в неї кидаємо моркву, обсмажуємо до початку рум`яності, додаємо цибулю, обсмажуємо разом до красивого кольору.
Додаємо кабачок і часник, намагаючись трохи обсмажити, помішуючи і додаємо помідори.
Даємо всьому добре протушкувати на повільному вогні, періодично помішуючи, щоб зайва рідина практично випарувалася, майже наприкінці приготування додаємо сіль і перець, свіжозмелений в ступці (так смачніше).
Уже в готові овочі, м'які і без рідини, додаємо вершкове масло, перемішуємо і відставляємо овочі, щоб охололи.
Зір у тваринному світі залежить від умов існування та потреб виживання. Для одних видів важлива здатність бачити на великій відстані, для інших - розрізняти найтонші відтінки кольорів чи миттєво реагувати на рух, передають Патріоти України. Тому неможл...
У Росії здійснено атаку на військову частину, яка навесні 2022 року чинила воєнні злочини на Київщині. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на джерело в Головному управлінні розвідки Міноборони, передають Патріоти України. 8 вересня побл...