Суддя шоу «МайстерШеф» Володимир Ярославський розповів, як готувати улюблену літню страву українців — кабачкову ікру, передають Патріоти України.
Рецепт він опублікував в Instagram.
Вам знадобляться:
Для приготування ікри вам потрібна велика сковорода з високими бортами або дуже великий сотейник. Продукти нарізаємо досить довільно — я ріжу тоненькими скибочками моркву і кабачок, цибулю — соломкою, а часник — пластинками.
На сковороду наливаємо рослинне масло, в неї кидаємо моркву, обсмажуємо до початку рум`яності, додаємо цибулю, обсмажуємо разом до красивого кольору.
Додаємо кабачок і часник, намагаючись трохи обсмажити, помішуючи і додаємо помідори.
Даємо всьому добре протушкувати на повільному вогні, періодично помішуючи, щоб зайва рідина практично випарувалася, майже наприкінці приготування додаємо сіль і перець, свіжозмелений в ступці (так смачніше).
Уже в готові овочі, м'які і без рідини, додаємо вершкове масло, перемішуємо і відставляємо овочі, щоб охололи.
ДБР провело обшуки у квартирі матері загиблого льотчика Андрія Пільщикова, Джуса, у межах справи керівника Центру протидії корупції Віталія Шабуніна. Про це написав журналіст Володимир Горковенко, передають Патріоти України. За його словами, Бюро прове...
У тимчасово окупованому Криму значно обміліло унікальне озеро Мойнаки, в якому містяться лікувальні грязі. Про це з посиланням на очевидців повідомив Telegram-канал "Кримський вітер", передають Патріоти України. За інформацією місцевих жителів, окупаці...