Суддя шоу «МайстерШеф» Володимир Ярославський розповів, як готувати улюблену літню страву українців — кабачкову ікру, передають Патріоти України.
Рецепт він опублікував в Instagram.
Вам знадобляться:
Для приготування ікри вам потрібна велика сковорода з високими бортами або дуже великий сотейник. Продукти нарізаємо досить довільно — я ріжу тоненькими скибочками моркву і кабачок, цибулю — соломкою, а часник — пластинками.
На сковороду наливаємо рослинне масло, в неї кидаємо моркву, обсмажуємо до початку рум`яності, додаємо цибулю, обсмажуємо разом до красивого кольору.
Додаємо кабачок і часник, намагаючись трохи обсмажити, помішуючи і додаємо помідори.
Даємо всьому добре протушкувати на повільному вогні, періодично помішуючи, щоб зайва рідина практично випарувалася, майже наприкінці приготування додаємо сіль і перець, свіжозмелений в ступці (так смачніше).
Уже в готові овочі, м'які і без рідини, додаємо вершкове масло, перемішуємо і відставляємо овочі, щоб охололи.
Поки вся увага зосереджена на війні в Україні, деякі європейські країни дедалі більше непокояться щодо дій російської армії вздовж інших ділянок свого кордону з Європою. Як пише The Wall Street Journal, біля кордону з Фінляндією, в російському місті Пе...
"Генерал Валерій Герасимов вперше публічно дякує Північній Кореї за допомогу військовими у війні з Україною. Він заявив, що корейські військові "надали значну допомогу в розгромі угруповання збройних сил України, що вклинилося [на Курщину]", - пише пол...