Суддя шоу «МайстерШеф» Володимир Ярославський розповів, як готувати улюблену літню страву українців — кабачкову ікру, передають Патріоти України.
Рецепт він опублікував в Instagram.
Вам знадобляться:
Для приготування ікри вам потрібна велика сковорода з високими бортами або дуже великий сотейник. Продукти нарізаємо досить довільно — я ріжу тоненькими скибочками моркву і кабачок, цибулю — соломкою, а часник — пластинками.
На сковороду наливаємо рослинне масло, в неї кидаємо моркву, обсмажуємо до початку рум`яності, додаємо цибулю, обсмажуємо разом до красивого кольору.
Додаємо кабачок і часник, намагаючись трохи обсмажити, помішуючи і додаємо помідори.
Даємо всьому добре протушкувати на повільному вогні, періодично помішуючи, щоб зайва рідина практично випарувалася, майже наприкінці приготування додаємо сіль і перець, свіжозмелений в ступці (так смачніше).
Уже в готові овочі, м'які і без рідини, додаємо вершкове масло, перемішуємо і відставляємо овочі, щоб охололи.
Страны Запада, в частности США, продолжают сохранять свою позицию в вопросе предоставления Украине права наносить удары западными дальнобойными ракетами вглубь территории России. Оправдывают они это разными причинами - от угрозы эскалации и вплоть до т...
Сьогодні 8 вересня. Триває 928 доба оборони України проти російської навали. Рух росіян на Покровськ та Мирноград сповільнився, вони намагаються перекрити фланги покровського виступу; на південному фланзі, отримали по зубах під Селидовим, але рухаються...