Суддя шоу «МайстерШеф» Володимир Ярославський розповів, як готувати улюблену літню страву українців — кабачкову ікру, передають Патріоти України.
Рецепт він опублікував в Instagram.
Вам знадобляться:
Для приготування ікри вам потрібна велика сковорода з високими бортами або дуже великий сотейник. Продукти нарізаємо досить довільно — я ріжу тоненькими скибочками моркву і кабачок, цибулю — соломкою, а часник — пластинками.
На сковороду наливаємо рослинне масло, в неї кидаємо моркву, обсмажуємо до початку рум`яності, додаємо цибулю, обсмажуємо разом до красивого кольору.
Додаємо кабачок і часник, намагаючись трохи обсмажити, помішуючи і додаємо помідори.
Даємо всьому добре протушкувати на повільному вогні, періодично помішуючи, щоб зайва рідина практично випарувалася, майже наприкінці приготування додаємо сіль і перець, свіжозмелений в ступці (так смачніше).
Уже в готові овочі, м'які і без рідини, додаємо вершкове масло, перемішуємо і відставляємо овочі, щоб охололи.
Із розвитком ринку легального онлайн-гемблінгу в Україні особливої актуальності набувають сервіси, які орієнтовані саме на локального користувача. Покербет Україна – одна з платформ, яка не лише переклала інтерфейс, а й перебудувала функціонал з урахув...
"Цікаві новини з РФ. На тлі різкого скорочення кількості нових найманців, а також неможливості підвищити їм виплати, у Кремлі народилося свіже рішення, як і ким поповнити ряди ЗС РФ", - пише оглядач Іван Яковина на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук",...