Оце так! Наймасштабніша атака по енергетиці РФ. Росіяни в істериці просять допомоги. В Криму Блекаут

У Росії внаслідок дронових атак по електростанціях та "збоїв" у роботі АЕС почалися віялові відключення світла. Без електрики в пекельну спеку, як і українці, сидять росіяни в Ростовській області, Краснодарському краї та Волгоградської області. Напередодні стало відомо, що у роботі Ростовської атомної електростанції РФ стався масштабний збій. Хоча російська влада заявила про "планове відключення", це спричинило значні перебої з електропостачанням. Зокрема, тимчасово окупований Крим зазнав екстрених відключень електроенергії.

00:00 Огляд подій Дмитра Снєгирьова

00:10 Як Путін пояснив росіянам блекаут?

3:45 Мільйони росіян залишились без світла через аварію на АЕС

5:35 В РФ – паніка, росіяни верещать через відключення світла

9:45 Дрони атакували підстанцію у Курській обл

10:30 В Єкатеринбурзі горить військовий завод «Уралтрансмаш»

Допомога аналітичному відділу ГІ Права Справа

Банк отримувача: АТ "ПУМБ"

ІПН отримувача: 2621611359

ПІБ отримувача: Снєгирьов Дмитро Васильович

Номер рахунку IBAN: UA693348510000026208117810203

Номер карти: 4314 1402 0885 2654

Призначення платежу: Поповнення рахунку Снєгирьов Дмитро Васильович

Опублікував: Дмитро Снєгирьов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так! Наймасштабніша атака по енергетиці РФ. Росіяни в істериці просять допомоги. В Криму Блекаут

субота, 20 липень 2024, 0:18

У Росії внаслідок дронових атак по електростанціях та "збоїв" у роботі АЕС почалися віялові відключення світла. Без електрики в пекельну спеку, як і українці, сидять росіяни в Ростовській області, Краснодарському краї та Волгоградської області. Наперед...

Росією шириться паніка через "надзвичайний виток радіації" на Ростовській АЕС . ЗМІ розбирались, чи зможе Україна вчасно розпізнати "другий Чорнобиль"

субота, 20 липень 2024, 0:06

У соцмережах розповсюджується інформація про аварію на Ростовській АЕС в Росії. Колишній очільник Державної інспекції ядерного регулювання Григорій Плачков в інтерв'ю Radio NV розповів, що відомо про ймовірний інцидент і чи зможе Україна розпізнати ава...