Оце так: План Байдена щодо припинення війни в Україні такий же, як у Трампа, - The Wall Street Journal

План президента США Джо Байдена щодо припинення війни в Україні дуже схожий на план його суперника Дональда Трампа, передають Патріоти України.

Як йдеться у матеріалі The Wall Street Journal, Байден постійно відмовляє в постачанні зброї, яку попросила Україна, побоюючись ескалації війни. Йому слід було бути більш рішучим у перші дні, коли Володимир Путін був збитий з пантелику невдачами на фронті.

Водночас політика Байдена на початку війни була підозріло нерішучою. Ймовірно, він дав вказівку раднику з національної безпеки Джейку Саллівану зберігати низьку значущість війни в України для американського виборця. "Заморожений варіант розвитку подій у корейському стилі, можливо, і був метою Байдена від самого початку. А тепер виходить репортаж Washington Post, який докладно описує "секретний" план Дональда Трампа, який, по суті, говорить про те саме", - пише видання.

Рекордний оборонний бюджет Кремля на 2024 рік вказує на те, що військові зусилля мають досягти піку цього року. Водночас Захід теж виявляється слабким. Видання наголошує, що НАТО міг би зупинити війну уже завтра. "У цій ситуації Трамп, якщо сказати трохи спрощено, являє собою високий ризик і високу винагороду, а Байден - низький ризик і низьку винагороду. Насправді важко побачити щось хороше в будь-якому випадку", - пише газета.

WSJ також зазначає, що союзникам України необхідно готуватися до тривалого періоду, протягом якого США не зможуть забезпечити лідерство в умовах світових загроз, що наростають.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...