Оце так: Польським перевізникам дозволили відновити протести

Місцевий польський суд у п'ятницю скасував рішення голови гміни Дорогуськ про заборону блокування пункту пропуску Ягодин-Дорогуськ. Про це повідомив лідер протестувальників і представник ультраправого Національного руху Рафал Меклер на своїй сторінці в X, передають Патріоти України.

"Повертаємося на кордон", - написав він.

Зазначимо, що голова гміни Дорогуськ розпустив акцію протесту польських перевізників 11 грудня, а пізніше відмовився задовольнити нову заяву про протест.

Протест польських перевізників із блокадою ПП Ягодин - Дорогуськ, Краківець - Корчова і Рава-Руська - Гребенне розпочався 6 листопада, а 22 листопада блокада поширилася на пункті пропуску Шегині - Медика.

Організатори блокади повідомляли, що за офіційним дозволом місцевої влади, акція триватиме до 3 січня 2024 року, проте на окремих пунктах уже є дозволи на її продовження до лютого.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...