Оце так: Український бренд звинуватив доньку Олі Полякової в крадіжці одягу

Український бренд звинуватив доньку співачки Олі Полякової, 18-річну Марію, у крадіжці одягу, повідомляють Патріоти України.

У Мережі опублікували відео, в якому український бренд звинуватив блогерку в крадіжці їхнього одягу на майже 8 тисяч гривень. Повідомляється, що в серпні минулого року магазин домовився з донькою Полякової про рекламу по бартеру і відправив їй одяг, після чого вона так і не зробила рекламу і нібито не відповідала на їхні повідомлення.

Бренд зазначив, що впродовж тривалого часу не хотів робити з цієї ситуації скандал, однак вирішили надати інциденту розголосу після того, як побачили Марію у своєму одязі. «До останнього не хотіли виносити цю ситуацію на публіку. Намагалися вирішити всіма доступними способами: неодноразово пробували достукатися до Марії, навіть писали на пошту і самій Олі. Але нещодавно побачили інтерв'ю, на якому Марія одягнена в наше боді, реклама якого так і не вийшла», — повідомляється у відео.

Дочка Полякової прокоментувала скандал і заявила, що не зробила рекламу, бо потрапила в лікарню. «Нещодавно в Інтернеті з’явилося якесь відео, де якийсь бренд звинувачує мене в крадіжці. Це справді дуже неприємна ситуація, адже я мала викласти рекламу по бартеру, не за гроші, але, на жаль, потрапила в лікарню, тому вчасно не змогла зробити рекламу. На жаль, люди не увійшли в моє становище і вирішили просто хайпанути на моєму імені. Коли я запропонувала оплатити товар, мені не надіслали реквізити ФОП, підчистили переписку і не відповідали. Розумію, ситуація неприємна, розумію, скандал привертає більше уваги», — заявила Марія в сторіс в Instagram.

Вона також показала скріншот виписки з банку, заявивши, що оплатила одяг бренду. Полякова додала, що вважає, що після оплати одягу «скандал вичерпано».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...