"Отвєточка" за "Порошенко вбив молдавського брата" - "Тимошенко вбила рідного зятя": Блогер про рівноважну "адекватність"

Якщо почати ритися у "відрах зі сміттям", як це робить Коломойський для своїх протеже, можна знайти таку "гнилу полуничку", що пальчики оближеш.

Покійний Шон Карр і Юлія Тимошенко. Фото: Фейсбук.

"На самом деле, если серьезно, история с «Порошенко убил брата из-за денег» говорит об одном лишь — кандидатник потерял берега остаточно. Лезут туда, куда люди в здравом рассудке не полезут никогда, просто потому, что у них есть стоп-кран и остались некоторые табуированные темы и методы ведения кампаний", - пише блогерка Олена Монова на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"В числе табу — никогда не лезть в семью. Но сейчас все табу сняты, лезут в семью, в трусы, в мусорные ведра, трясут шкафы, антресоли и кладовки. Но понимаете ли в чем дело. В ЛЮБУЮ ИГРУ МОЖНО ИГРАТЬ ВДВОЕМ. Особенно, если это политическая игра, а на кону — президентство.

Например, можно внезапно вспомнить музыканта Шона Карра, экс-зятя Юлии Владимировны, его развод с Евгенией Тимошенко, дележ имущества (ресторан и особняк) в украинском суде. У Карра удалось отсудить ресторан и половину большого особняка в Днепре. Для нищей, как церковная мышь, Юлии Владимировны (что следует из ее декларации) — это неплохой и ласый шмат. А потом внезапную смерть рокера. Во сне. До сих пор без внятного объяснения причин. При желании можно задать много вопросов и слепить громкое «расследование».

Не нравится? Так не переходите черту, мазафаки. Хотя кому я это говорю, Господи".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...

"Бо сама Юля - нуль і на що не впливає": Український журналіст порадив вдові Навального звернутися до... СБУ

понеділок, 29 квітень 2024, 21:43

Замість того, щоб чекати і терпіти, Юлія Навальна має обрати інший шлях боротьби – заявити, що Росію захопили злочинці та закликати всіх до боротьби із ними. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. «Для...