"Озброєні люди, які ненавидять Путіна": Арестович розповів про ймовірні наслідки для Кремля оголошених "референдумів"

"Референдум" на тимчасово окупованих територіях Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей України і проведення слідом за цим мобілізації в Росії не матиме ніяких наслідків, крім прискорення обвалу і революції в путінській Росії. Таку думку озвучив радник Офісу президента Олексій Арестович в Telegram, передають Патріоти України.

На думку Арестовича, для революції у РФ є чотири причини:

  • Руйнування неописаного суспільного договору, на якому досі тримався путінський режим - "війна тільки по телевізору".
  • Відсутність інфраструктури для мобілізації - в першу чергу, необхідної кількості молодших командирів, щоб перетворити мобілізованих на подобу армії.
  • Вкрай низька боєздатність мобілізованих, через відсутність мотивації.
  • Наявність серед мобілізованих великої кількості прихованих супротивників війни.

"Тепер це будуть не просто люди, які ненавидять Путіна, а озброєні люди, які ненавидять Путіна", - зазначив Арестович.

Своєю чергою, "референдуми" на захоплених територіях України означають:

  • Різку реакцію міжнародної спільноти.
  • Посилення військової допомоги Україні - як за термінами і номенклатурою, так і обсягами.
  • Нові санкції проти РФ.
  • Посилення опору на окупованих територіях.

"Так, це ескалація. Вона і доб'є Путіна. Управлінський і ресурсний апарат путінської РФ не потягнув попереднього рівня війни, а його ускладнення і розширення тим більше не потягне", - стверджує Арестович.

Що стосується побоювань щодо застосування ядерної зброї для захисту "...новопридбаних територій РФ", то на думку радника ОП, "якщо ти збираєшся масово застосовувати ЯЗ, тобі не потрібна мобілізація".

"Найголовніше - нам по*ер. Як воювали, так і будемо воювати, тільки зліше. Я довго думав: чи наважаться вони на цей ідіотизм у вигляді мобілізації/референдумів?.. І вони, можливо, виправдають наші найкращі очікування. Це - величезний подарунок усім нам, скорочення війни мінімум на півроку - рік", - упевнений Арестович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...