"Оздоровлюйтеся мовчки": Ольга Сумська обурила українців відпочинком у розкішному спа-готелі

Українська акторка Ольга Сумська похвалилася відпочинком у розкішному оздоровчому спа-готелі на Хмельниччині й нарвалася на хейт. Вона опублікувала кадри, зроблені біля басейну, а також розповіла, які оздоровчі процедури проходить, передають Патріоти України.

У публікації Сумська зізналася, що вирішила перезавантажитися. «Перезавантаження… Як потрібні були ці кілька днів для відновлення сил… Ми потрапили в казку!», — написала вона.

У коментарях українці гнівно відреагували на пост Сумської. «Навіщо виставляти на показ! Схаменіться!», «Скажіть краще Олечка скільки коштує такий відпочинок? Тому що ті, хто його може собі дозволити, на війні не перебувають… чи не так? І доходить ніяк і не розумію навіщо виставляти свої відпочинкі, хоч би хто ти був», «Скільки поранених хлопців на місяць відновлюються в цьому прекрасному місці?», «Я теж хочу перезавантажитися — відправте гроші, будь ласка!!!», «Та оздоровлюйтеся мовчки. Не мучте душу тим, у кого немає грошей на таке, хоча потреба в лікуванні є, тим, хто по окопах, хто втратив свої домівки», «Розумію, що це свого роду реклама цього закладу, де ви перебуваєте. Але більшість людей нашої країни це матері і родичі наших бійців. Реакція буде від них негативною. Тому як реабілітувати свого пораненого Воїна, вони платять свої кошти. Країна в горі і матері обливаються сльозами. І радіти їм за чужий відпочинок аж ніяк не хочеться…», — пишуть у Мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...