Ознаки дрібного тирана. "Поведінка Зеленського на пресконференції - це не межа": Разумков натякнув на істерики за зачиненими дверима Банкової

Колишній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що президент Володимир Зеленський може поводитися під час розмов за зачиненими дверима ще емоційніше, ніж на пресконференціях. Про це він сказав у інтерв’ю журналістці Наташі Влащенко, зазначають Патріоти України.

Журналістка згадала останній пресмарафон президента, на якому він емоційно реагував на питання, і запитала, як “він поводиться за зачиненими дверима”.

“Мені, напевно, буде некоректно говорити про те, як поводиться президент за закритими дверима, можна у нього запитати. Але я скажу так: поведінка на пресконференції – це не межа… Не межа можливостей”, – заявив Разумков.

Екс-спікер ВР не став розвивати цю тему, попросивши “залишатися в рамках пристойності”. “Всі все бачать, всі все розуміють”, – додав він.

  • Зеленський під час пресмарафону розкритикував журналіста Савіка Шустера, заявивши, що той служить олігархам і є одним з дестабілізаторів ситуації в Україні. Також він звинуватив журналіста Юрія Бутусова в тому, що на Донбасі загинули українські військові.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....