Падіння автобуса у річку в Петербурзі: ФСБ побачила у цьому теракт і звинуватила... таджика

В Росії переконані, що падіння автобуса у річку в Санкт-Петербурзі, що сталось 10 травня, не було випадковим – це був теракт "ІДІЛ". Про це повідомляють РосЗМІ з посиланням на свої джерела в ФСБ, передають Патріоти України.

Стверджується, що водієм автобусу, який впав у річку Мойку в Санкт-Петербурзі, був мігрант – 44-річний громадянин Таджикистану. Російські спецслужби вже виявили його зв'язок з терористичною організацією "ІДІЛ".

При цьому, стало відомо, що РосЗМІ отримали негласну заборону від силових структур, щодо публічного визнання причетності "ІДІЛ" до цього інциденту. Також ФСБ стверджує, що "ІДІЛ" серйозно змінив механіку проведення терактів.

"Через посилення заходів щодо відстеження вибухових речовин, [терористи] змушені використовувати нові форми терактів. Використовувати водіїв у міському транспорті – одне з "ноу-хау". Тижнем раніше співробітники ФСБ змогли запобігти подібній атаці в одному з міст центральної Росії. Але все охопити не виходить", – каже офіцер ФСБ одному з російських видань., – "Ми тому і почали жорстко пресувати таджиків, висилати їх. Не тому, що ми ксенофоби та когось там не любимо. А, тому що знаємо, що саме серед них найвища кількість прихильників "ІДІЛ".

У силових органах побоюються витоку, що до теракту причетні терористи з "ІДІЛ". Також є багато незадоволених у ФСБ та поліції тим, що влада вирішила приховувати реальну загрозу. Припускається, що задля уникнення витоку в ЗМІ та телеграм-каналах, почали активно поширювати інформацію, що першими, хто кинувся на допомогу постраждалим, були мусульмани з Дагестану.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оцінка останніх подій на Торецькому напрямку... - Костянтин Машовець

неділя, 23 червень 2024, 21:35

1. Отже, спочатку по ситуації, які мені відома на даний час... Протягом крайніх кількох діб, передові підрозділи противника на Торецькому напрямку перейшли до активних (наступальних) дій у тактичній зоні й спромоглися досягнути деяких позитивних для се...

РФ скинула 1400 кг вибухівки на лікарню! - Снєгирьов

неділя, 23 червень 2024, 20:55

Збройні сили Російської Федерації вперше скинули тритонну керовану авіаційну бомбу ФАБ-3000 з модулем на Харківщині. Удар здійснили по селу Липці на півночі області. Як ціль окупанти обрали триповерхову будівлю, у якій нібито базувалися українські війс...