Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її словами, Бентлі був викрадений 8 лютого військовослужбовцями з 5-ї танкової бригади ЗС РФ за підозрою у «шпигунстві на користь країн НАТО».

Своє відеозвернення з цього приводу опублікував і один із його знайомих з позивним Бурят, який воював у ПВК Вагнера, пригрозивши викрадачам розправою. «Не дай Бог, хоч одна волосина з нього впаде, бл*ть, я вам життя у Бурятії не дам!», — пообіцяв воєнний злочинець.

Самі ж викрадачі стверджують, що у тимчасово підконтрольному РФ Донецьку часто «прилітає» саме туди, де перед цим побував пропагандист.

Після цього близькі Бентлі опублікували у соцмережах вимогу: «Відпустіть нашого Техаса», однак російські танкісти, вочевидь, не зовсім правильно прочитали текст, унаслідок чого його було зґвалтовано. Подальша доля поплічника російських загарбників достовірно невідома.

Незабаром поступила інформація, що викрадачі вирішили уникнути відповідальності найбільш адекватним для себе чином. Викраденого в окупованій частині Донецької області американського "військкора" Рассела Бентлі вбили. Про це з посиланням на заяву "голови Громадської палати" так званої "ДНР" Олександра Кофмана повідомляє видання ASTRA на своєму Telegram-каналі в п'ятницю, 19 квітня.

"Людмила (дружина пропагандиста - ред.) повідомила, що її чоловік Рассел Бентлі "Техас" - убитий. Я дуже надіюся, що виродкам, які це зробили, вже ніхто і нічого не допоможе...", - заявив квазіполітик.

Убивство американця-пропагандиста спричинить "колосальні репутаційні втрати" для "ДНР", побоюється Кофман.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія використовує останнє вікно можливостей, поки зброя США не прибула в Україну, - західні аналітики

четвер, 2 травень 2024, 20:16

Росія зараз активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, поки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою, зазначають Патріоти України. Як пише The Hill, ро...

"Националисты "Азова" процитировали Путина": Росіяни вигадали фейк про банер у Харкові (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:41

Російські окупанти поширюють фейк про те, що нібито 3-тя окрема штурмова бригада "Азов" використала на своєму банері цитату, яка майже повторює висловлювання Путіна. Вони стверджують, що банер розміщений у метро Харкова. Про це пише Харківський антикор...