"Палац Путіна" у Геленджику: ЗМІ розкрили несподівані подробиці щодо секретного чорноморського бункера диктатора (фото)

Комплекс очільника Кремля Володимира Путіна площею 17 651 квадратних метрів, який коштує мільярд доларів, розташований на скелі з видом на Чорне море. Видання The Business Insider опублікувало схеми та креслення "підземки" "палацу Путіна" у місті Геленджик в Краснодарському краї Росії, передають Патріоти України.

Як показало розслідування Олексія Навального, у палаці є своя церква, винний льох і казино. Також там розташовано кальянну з пілоном, дендропарк і ковзанку для хокейних ігор.

"Імператорська дача Путіна відокремлена від країни, якою він керує, 6 879 га лісу та спеціальною забороненою для польотів зоною. Запобіжні заходи - це більше, ніж параноя", - йдеться у джерелі.

Документи були опубліковані на сайті проєктної компанії "Метростиль" як приклад виконаних робіт на початку 2010-х років і перебували у відкритому доступі щонайменше до 2016 року. Щоправда, об’єкт називався "комплекс підземних споруд для пансіонату в місті Геленджик Краснодарського краю".

На планах "палацу Путіна" позначено складні тунелі, що пролягають під палацовим комплексом. Палац і підземні споруди з’єднані ліфтом, який спускаєтеся на глибину приблизно 50 м.

У тунелях є все, що потрібно для життя: вода, вентиляція, розгалужена мережа кабелів, щоб підтримувати життєдіяльність VIP-персон протягом декількох днів або тижнів поспіль.

"Ця тунельна система має все для безпеки. Тут є протипожежна система. Є вода, є каналізація. Це призначено для того, щоб хтось міг вижити або втекти", - розповів інженер-будівельник, знайомий з оборонними спорудами, Тадеуш Габришевський після огляду креслень.

Путін замовив цю споруду на випадок найгірших сценаріїв розвитку подій, йдеться у матеріалі. На думку Габришевського, тунелі в "палаці Путіна" - не просто аварійні виходи. Ймовірно, вони є свого роду "аварійним спинним мозком для всього палацового комплексу".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ця зброя ще буде виготовлятися": Дипломат пояснив, що для України значать два пакети допомоги від Пентагона

неділя, 28 квітень 2024, 18:28

Юрій Щербак, колишній Посол України в Ізраїлі, США, Канаді, пояснив, що для України значать два пакети допомоги про які заявляв міністр оборони США Ллойд Остін, передають Патріоти України. "Під час останнього засідання Rammstein Ллойд Остін, міністр об...

"Нашим недорогим соседям разослали из Кремля новую методичку", - Ян Валетов

неділя, 28 квітень 2024, 18:14

"Обращаю ваше внимание, дорогие земляки, на очередной нарратив недорогих соседей, распространяющийся по интернету. Наверное, разослали новую методичку. Итак, главное из пропагандистского нарратива: ни победа, ни поражение ничего не изменят для простого...