"Паліть автозаки, тоді вас туди не посадять": Відомий українець дав докладні рекомендації білорусам

Білоруси третю добу протестують проти фальсифікації результатів виборів президента країни...

Український військовий, громадський і політичний діяч Мирослав Гай розповів, що саме допоможе противникам чинної білоруської влади в тому випадку, якщо стануть неминучими їхні масові зіткнення з силовиками. Цьому він присвятив великий допис на своїй сторінці в соцмережі, передають Патріоти України.

"Нічого не бійтеся. Вони вас будуть заарештовувати, катувати, вбивати тільки тоді, коли вас буде мало.

Якщо вас буде багато на акціях протесту і ви будете відбивати своїх, то нічого не буде. Чому Майдан не змогли розігнати? Нас було багато. Усі найважчі моменти розгонів були тоді, коли люди втомлювалися і розходилися, а залишалося ядро.

Вас повинно бути багато. Кожен повинен привести з собою щонайменше 10 людей.

Вам будуть рубати комунікацій, будуть плутати дезінформацією про те, що відбувається, будут робити все, щоб ви не отримали інформацію і не могли нею обмінюватися. Тому вам потрібні альтернативні канали зв'язку. Бажано, не тільки соцмережі. Беріть в інтернеті програми з відкритим кодом, створюйте альтернативні "говорилки" на своїх серверах.

Відбивайте своїх у міліції. Ось бачите, що когось пакують - нападайте, відбивайте, а потім тікайте. Для цього організовуйте групи знайомих, які точно не підведуть.

На акції беріть "ліві" сімки і "ліві" телефони для зв'язку, за якими вас можна буде ідентифікувати. Не зберігайте ці сімки вдома.

Вивчіть формулу коктейля Молотова. Паліть автозаки, тоді вас туди не посадять.

Майте з собою рюкзак, де буде: балаклава, лимони (просто повірте), кровоспинний турнікет, будівельна маска від газу, пляшка води, аптечка, мультитул або маленький похідний ножик, кульок, наколінник для робочої ноги, змінна футболка, пачка вологих серветок.

Купуйте спортивне взуття, щільні джинси, темну футболку.

Можна не носити при собі всі документи, а мати їх копію.

Поставте свій телефон на пароль і сімку на пінкод, зробіть подвійну аутентифікацію на пошті і в соцмережах, зашифруйте карту пам'яті в смартфоні.

Мовою спілкування для організації акцій, для внутрішнього спілкування і чатів вибирайте виключно білоруську. Це відсіє багатьох провокаторів з РФ та згуртує вас.

Довіряйте тільки друзям або тим, хто сам діє, а не закликає до дій.

Боріться за свою свободу, свої родини і майбутнє.

Живе Білорусь!

Якщо Ви з Білорусі, то не робіть репост. Просто покажіть цей пост друзям офлайн".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...