Пандемія коронавірусу: Українка розповіла про COVID-19 на відпочинку (фото)

Тетяна два роки тому переїхала у Стамбул в Туреччині. Жінка освоїла абсолютно нову професію і зараз не шкодує про переїзд.

Тетяна Великородна, яка має власну компанію медичного туризму в Стамбулі, розповіла, скільки буде коштувати лікування COVID, якщо раптом українець приїде на відпочинок і захворіє, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua."При в'їзді до Туреччини немає вимог оформляти страховку від COVID, але всі держави рекомендують. Вперше за весь період пандемії супроводжуючий мого пацієнта захворіла. Їй ще залишилося 3 дні ізоляції. А вартість готелю 300$ на добу. Можете порахувати, скільки вона переплатила", - каже Тетяна.Якщо ви відпочиваєте, а у вас з'явилися симптоми, ви здали тест:

- Готель зобов'язаний тут же переселити вас в окремий номер. Всі готелі мають ковидні сертифікати, і такі номери у них є.

- Принесуть вам набір таблеток faviripavir та інструкцію його прийому (фото в галереї)

- В залежності від рівня готелю, до вас або прийде лікар в номер на огляд, або вам потрібно буде піти на прийом в найближчу лікарню. Прийом від 20 до 150$ в залежності від того, Державна або приватна клініка. Якщо коронавірус протікає в легкій формі, то ви просто будете знаходиться 14 днів в ізоляції, пити таблетки і їсти їжу, яку вам буде залишати під дверима персонал. Якщо у туриста погіршення, то без походу в клініку, аналізів крові і хто не обійтися. Вартість всього від 260 до 900$. У держ клініках дешевше, але складніше. Немає перекладу, і по англійськи навряд чи пояснитеся. У приватних дорого сервіс краще і буде російськомовний перекладач.У разі погіршення і необхідності госпіталізації день госпіталізації 300-800$, реанімації в 2-3 рази вище.

До речі, за окрему кімнату в готелі на 14 днів платите самі. Якщо лікування займе два або більше тижня, готелі нададуть безкоштовні послуги протягом додаткових днів.⠀Страховки від COVID можна купити у туроператора або при покупці квитка у авіакомпаній. Також банки дають їх своїм преміальним клієнтам.⠀Ціна страховок невелика 12-70$, зате всією організацією лікування буде займатися співробітник страхової і буде шанс зекономити великі гроші.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...