Панеттоне — це традиційний різдвяний пиріг із солодкого дріжджового тіста з додаванням цукатів, сухофруктів та горіхів. На смак він дуже схожий на нашу паску, тільки він більш ароматний і без прикрашеної шапочки, за бажанням це можна легко виправити! Насправді, італійці на Великдень печуть Коломба і на смак вона нагадує Панеттоне, тільки в неї інша форма. Для різноманіття приготуйте Панеттоне за рецептом від італійського шефа.
У РФ нема джерел покрити дефіцит бюджету, тому вже на жовтень у росіян закінчаться гроші, якщо Китай не погодиться надати стабілізаційний кредит на 7-8 трлн рублів. Про це розповів економіст Олег Пендзин, член Економічного дискусійного клубу, передають...
Нардеп кількох скликань, піарник та політтехнолог Віталій Чепинога, який свого часу працював із Юлією Тимошенко, розповів, як вона ставиться до російського диктатора Володимира Путіна. Відповідний допис Чепинога зробив на своїй сторінці у Facebook, пер...