Панеттоне — це традиційний різдвяний пиріг із солодкого дріжджового тіста з додаванням цукатів, сухофруктів та горіхів. На смак він дуже схожий на нашу паску, тільки він більш ароматний і без прикрашеної шапочки, за бажанням це можна легко виправити! Насправді, італійці на Великдень печуть Коломба і на смак вона нагадує Панеттоне, тільки в неї інша форма. Для різноманіття приготуйте Панеттоне за рецептом від італійського шефа.
"Якщо ми вже про символізми в інтерв’ю Алли Пугачової (її одяг в кольорах аквафрешу), то я вирішила запостити один із останніх кадрів з її розмови, яка підірвала російські і українські соцмережі. Тут співачка на фоні щита в кольорах українського прапор...
Війська країни-агресора Росії просунулися на Куп’янському та Новопавлівському напрямках фронту. Про це повідомляє портал DeepState у суботу, 13 вересня, передають Патріоти України. За даними аналітиків, окупанти мають просування поблизу Кіндрашівки та ...