Панеттоне — це традиційний різдвяний пиріг із солодкого дріжджового тіста з додаванням цукатів, сухофруктів та горіхів. На смак він дуже схожий на нашу паску, тільки він більш ароматний і без прикрашеної шапочки, за бажанням це можна легко виправити! Насправді, італійці на Великдень печуть Коломба і на смак вона нагадує Панеттоне, тільки в неї інша форма. Для різноманіття приготуйте Панеттоне за рецептом від італійського шефа.
Ракети Tomahawk призначені в першу чергу для запуску з кораблів та субмарин, у США дуже обмежена кількість наземних пускових установок під них. Однак ця обставина не є перепоною для їх передачі Україні, заявив в етері телеканалу "КИЇВ24" професор Манге...
Український комік Юрій Великий 10 жовтня в YouTube опублікував пародію на інтерв'ю підсанкційного блогера з України і ексрадника Офісу президента України Олексія Арестовича для російської журналістки Ксенії Собчак, передають Патріоти України. . "Майст...