"Панцирів" тільки на Путіна і вистачить. Я не вірю в ППО Москви", - військовий експерт

Росія має великі проблеми з протиповітряною обороною. Зокрема, в Москві, яку 30 травня атакували дрони, системи ППО не закривають все місто, до того ж вони дуже дивно розташовані, нагадують Патріоти України.

"Московське ППО стоїть на будівлі міністерства оборони й стріляє по своїх жителях. Ця будівля є висотною, а летять безпілотники на низьких висотах. Тобто стріляти ППО буде по своїх же громадянах. Це не ППО – це якесь таке стрільбище. Москва – велике стрільбище. Вони показали, що є проблема, але немає засобів розв’язання цієї проблеми. Навіть близько нічого не з’явилося", – пояснив в ефірі телеканалу FREEДОМ авіаційний експерт, аналітик Костянтин Криволап.

Експерт також не вірить в ефективність ППО, розташованої в Москві. "Росіян їхній самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс наземного і морського базування "Панцир" не врятує. У них цих "Панцирів" тільки на Путіна і вистачить. Усе російське озброєння робиться фактично в штучних екземплярах. Я не вірю в ППО Москви", – наголосив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...