Партія Орбана в'їхала в новий скандал. Мало було Орбану мерів, які "гудєлі" на яхті із секс-працівницями і кокаїном так, що це стало хітом на PornHub, - журналіст

"Мало було Орбану власних депутатів, які наваленими втікали з гей-вечірок під час COVID-19, чи мерів, які "гудєлі" в Адріатиці на яхті із секс-працівницями та кокаїном так, що це стало хітом на PornHub. Консервативна партія Орбана "Фідес" в'їхала в новий скандал. Президентка Угорщини помилувала тіпа, який покривав педофіла в дитячому будинку", - пише український журналіст Антон Швець на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Вони були, відповідно, заступником директора та директором. Вони разом залякували та намагалися підкупити дітей і намагалися поховати розслідування. Не вийшло – обидва сіли. Один – за сексуальне насильство на вісім років, інший – за співучасть у приховуванні злочину на три. І от того, хто допомагав приховувати, президентка і звільнила з тюрячки.

Але це ще не все. Помилування було перед візитом папи римського як прояв милосердя. Це типу традиція така в Угорщині, якщо я вірно зрозумів. Незручненько вийшло.

Після виникнення скандалу президентка заявила, що вона б ніколи не помилувала педофіла, а причина її рішення "була непублічною". Хз, що мається на увазі. Тіп був членом "Фідес"? Про це просив папа римський? Що ви маєте на увазі? Незрозуміло.

Але я готовий повірити в сопартійця Орбана, бо підконтрольний уряду Угорщини консервативний християнський портал PestiSrácok написав, що президентка помилувала не педофіла, а "педагога-ентузіаста", який просто дуже сильно допомагав дітям, наприклад, водив їх на футбольні матчі і на тренування з боротьби, які проводить асоціація родича Орбана. І тепер життя педагога знищене. Оце левел уринотерапії, а ви тут на жокіра гоните.

Тіпа, якого помилували, дійсно не звинувачували в педофілії, але, блд, його злочин не менший, і казати, що він ентузіаст, – це пздц. Про боротьбу та родича Орбана було таки скоріш вкидом від опозиції, бо здається, опозиційні медіа то все вже потерли.

Тим не менш, в угорців не з "Фідесу" бомбануло норм. У відповідь опозиційні партії 9 лютого оголосили про мітинги. Пов'язаність президентки Каталін Новак із "Фідес" та Орбаном доводити не треба, вона була віцеголовою "Фідес" і міністром молоді та сім'ї (лол) в уряді Орбана. До того ж у підписанні помилування була задіяна колишня міністерка юстиції Юдіт Варга, яка нині депутатка "Фідес" та перший номер списку "Фідес" до Європарламенту.

Орбан намагався зманеврувати і запропонував зміни в Конституцію, які прибирали права помилування у президента Угорщини за злочини проти дітей. Не допомогло.

Величезний скандал уже призвів до того, що президентка Новак пішла у відставку. Судячи з усього, і депутатка Варга складе мандат і не потрапить до Європарламенту. Для нас то ок, бо вона затята русофілка.

Ну, а загалом атлічні консерватори. Я прям у захваті. І головне ж, що вибори виграють раз за разом. Ніяких питань у наріда".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...