"Партизаны продолжают жечь машины бандеровцев": У Запоріжжі спіймали юного підпалювача авто для військових, роспропаганда відреагувала (фото, відео)

У Запоріжжі 18-річний хлопець підпалив авто, яке збирались передати військовим. Про це повідомив місцевий волонтер Умід Джуракулов, поділившись реакцією російської пропаганди, передають Патріоти України.

Інцидент стався біля будинку, де стояла автівка. Транспорт планували передати одному з підрозділів на фронт. "Якісь кінчени малолетки, чи кінчени мамаші та татусі палять авто нашим захисникам. Що робить? Оно кінчене малолєтка! Короче, нам срочно потрібно друге авто або сто тисяч гривень", - написав волонтер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

З ополчення ДНР - у комбати ТРО. А що так можна було? - політолог

субота, 19 жовтень 2024, 16:10

"До ТРО в української влади якесь дивне ставлення. Якщо спорядження - то за залишковим принципом, якщо у бій - то в безнадійний. А якщо керувати силами ТРО - то має людина, яка очолювала силовий розгін Євромайдану. Тепер - комбатом призначають людину, ...

У нас наче з'явився додатковий привід для зневіри і помиральної ями, - Фурса

субота, 19 жовтень 2024, 15:32

"У нас наче з'явився додатковий привід для зневіри і помиральної ями. Але треба придивитись уважніше до цієі теми і може тоді не буде приводу посипати голову попелом. Якщо ми думаємо, що росіянам корейці потрібні, щоб кардинально змінити ситуацію на фр...