Партизани проникли в окопи росіян у Феодосії та показали, чим займається ворог (відео)

Партизани пробрались в оборонні траншеї біля тимчасово окупованої Феодосії у Криму, де знайшли таємні позиції та вогневі точки російських окупантів. Про це повідомив партизанський рух Атеш у Telegram, передають Патріоти України.

Агенти Атеш проникли на фортифікаційні споруди окупантів, що розташовані в безпосередній близькості до селища Приморське, біля Феодосії. У русі зазначили, що росіяни активно копають окопи та розміщують так звані «зуби дракона».

«Також було виявлено та зафіксовано секретні позиції та вогневі точки, які будуть використовуватися окупантами під час звільнення Криму. Наші агенти активно працюють над аналізом та виявленням слабких місць в оборонних позиціях противника», — наголосили в Атеш.

Раніше партизани знайшли секретний склад окупантів біля тимчасово окупованого Сімферополя. Росіяни облаштували склад на закинутій овочевій базі у скелі. 2 жовтня Центр національного спротиву повідомив, що росіяни перекидають засоби ППО до Сімферополя, а також облаштовують нові оборонні споруди у Криму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...