"Паша Мерседес, як відомо, багато років погрожував анафемою всім ворогам. Для окремих нардепів його слова досі мають значення", - Голобуцький

"Коли я бачу заяви про те, що в Раді немає голосів за заборону УПЦ (МП) в мене відбирає мову. Як це можливо?! Чому деякі депутати досі заграють з москвою? Адже доказова база для рішення про заборону цієї фсбшної філії давно зібрана", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Коли рік тому СБУ почала проводити безпекові заходи у храмах УПЦ (МП) - це був прорив, бо держава не займалась цим питанням більше 30 років. І результати розслідувань справді приголомшують. Давайте наведу вам пару цифр: 68 кримінальних проваджень стосовно представників московської церкви, у т.ч. проти 16 архієреїв. Оголошено 26 підозр, винесено судом 19 обвинувальних вироків. А як вам набір злочинів скоєних «святими отцями»? Вони не лише агітували за «русский мир», але й збирали інформацію для ворога, були корегувальниками і навідниками вогню, вибудовували схеми для ухилянтів і навіть торгували зброєю. Про те, що більшість священників УПЦ (МП) є російськими агентами свідчить і той факт, що рф зацікавлена в обміні засуджених в Україні «отців УПЦ МП» на українських військовослужбовців, які знаходяться в полоні. Декілька таких обмінів вже були проведені.

Характерно, що соціологічні опитування демонструють, що суспільство сприйняло докази СБУ і виступає за заборону УПЦ (МП). КМІС в останньому опитуванні зафіксував рекордну кількість тих, хто виступає за повну заборону УПЦ (МП) – 66%. 85% вважають, що держава негайно має втрутитись у діяльність цієї філії РПЦ в Україні. Тобто, суспільство, на відміну від нардепів, повністю готове до заборони.

Почав дізнаватись у своїх джерел чому ж не готові деякі депутати? Відповідь мене шокувала. Окремі народні обранці у приватних розмовах зізнаються, що бояться голосувати за дане рішення через попередні зв’язки з представниками УПЦ (МП), зокрема одіозним Павлом Мерседесом. Мерседес, як відомо, багато років погрожував анафемою всім своїм ворогам. Для окремих нардепів слова цього одіозного проросійського діяча досі мають значення.

Автор виразу «Мерседес – не розкіш, а засіб пересування», який радів захопленню росіянами Херсона, розповідав, що Україна провокує рф та називав українських військових «ублюдками» досі є «духовним авторитетом» для окремих обранців. Анафема від кремля має для них більше значення ніж думка власних виборців. Голосування в ВР за заборону УПЦ МП чітко покаже, хто з нардепів заграє з ФСБ. Сподіваюсь воно пройде вже найближчим часом".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...